Ľubomír Hudačko Od Vás

Vianočná ANKETA: Slavo Jurko, Knechtová a Špiner prezradili, ako budú sviatkovať

Najkrajšie sviatky v roku sú už tu. Prečítajte si, ako vyzerajú Vianoce u známych tvárí nášho mesta, ktorí nám poodhalili čo-to zo svojho súkromia.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná ANKETA: Slavo Jurko, Knechtová a Špiner prezradili, ako budú sviatkovať
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Tak, ako doteraz všetky Vianoce plánuje stráviť v rodnom meste s najbližšíimi futbalový komentátor a moderátor Slavo Jurko.

„Doprajem si skvelú maminu kuchyňu a teším sa na pár stretnutí, na ktoré cez rok nie je čas. Prešov si výnimočne užijem kratšie, lebo už 26.12. musím byť pracovne v Bratislave. Takže štefanskú po rokoch vynechám,“ dodal so smiechom známy komentátor.

Speváčka Katka Knechtová má takisto radosť, že sviatky pokoja a radosti sú už tu. „Veľmi sa teším na Vianoce a pokoj v kruhu rodiny a priateľov. Po Vianociach budem opäť pracovať na novom albume a komponovať. Teším sa z úspechu piesne Naveky, ktorá je naďalej druhou najhranejšou piesňou v našom éteri," povedala Katarína Knechtová.

Štedrovečerať prvýkrát mimo kruhu rodičov bude klavirista Daniel Špiner: „Budeme so snúbenicou na Vyšnej Boci s jej starými rodičmi a otcom. Čiže som zvedavý, aké to bude večerať s mojou novou budúcou rodinou a teším sa na nové tradície a novinky s tým spojené. A vôbec netuším, čím obdarovať ľudí. Tak snáď im bude stačiť vinšovačka na vgíliu po východniarsky a nejaké to tekuté a sladké,“ uviedol hudobník.

Tréner futbalistov Tatrana Prešov Stanislava Varga sa chystá do Tatier a priznal zaujímavosť: „Určite pôjdem s rodinou do Tatier, zrejme tam prežijeme aj Silvestra. Niekedy som strašne nemal rád Tatry, lebo som tam behal, ale v poslednom čase sa mi zapáčili a vždy keď mám nejakú možnosť, tak tam chodíme. Ale behať už chodím iba keď chcem. Vianočné sviatky strávim tradične v rodinnom kruhu. Patrí k tomu asi tak ako v každej rodine na Slovensku plno jedla. Všetky prípravy ale majú pod palcom moja manželka a svokra. Ja mám na starosti iba stromček. Teda, priniesť ho. Na zdobenie sú tu deti, nechávam to na nich," povedal pre klubový web.

Čítajte aj o sviatkoch Martina Husovského či Stana Šestáka!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM