Správy

Veronika zažila v Prešove stresujúce chvíle: Odišli jej brzdy, v aute bola s malým synom!

Niečo podobné by nechcel zažiť nikto. Vodička v uliciach metropoly Šariša však práve také chvíle prežila, súrne potrebovala pomocnú ruku.

Ilustračný obrázok k článku Veronika zažila v Prešove stresujúce chvíle: Odišli jej brzdy, v aute bola s malým synom!
Zdroj: Dnes24.sk

Veronika šla autom s malým synom do obchodu. Nešla rýchlo a na najbližšom semafore svietila červená, takže sa snažila zastaviť.

Pred semaforom

„No zistila som, že mi nefungujú brzdy. Chvalabohu to bolo pred semaforom a mala som dostatok priestoru pred sebou na zastavenie pomocou ručnej brzdy,“ uviedla Veronika v príspevku na sociálnej sieti.

Auto odstavili

Mala šťastie, že za ňou prichádzali policajti.

„Už som bola v strese, že čo mi povedia. Manžel po nás prísť nemohol a auto bolo nutné niekde odstaviť. Pán policajt povedal, že auto musíme odtlačiť alebo presunúť na bezpečné miesto mimo cesty,“ opísala nepríjemné chvíle počas v známej prešovskej vyťaženej doprave.

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Policajti následne zastavili premávku a Veronika prešla autom na druhú stranu, kde ho mohla odstaviť.

Takmer aj nákup

„Policajti boli takí zlatí, že nás odviezli domov. Všetky veci z auta od kabelky, kočiara a autosedačky dali do ich auta a odviezli nás. Boli veľmi vtipní a ja som bola v nemom úžase, ako mi pomohli. Dokonca začali žartovať, že mohli so mnou ísť aj na nákup, keby mali viac času,“ smeje sa dnes pri spomienke na nie príliš spočiatku vyzerajúce pohodové chvíle.

Veronika ich mená nevie, ale príspevkom na sociálnej sieti sa im chcela ešte raz poďakovať za pomoc. „Veľmi pekne im ďakujem aj za to, že ma odreagovali od myšlienok, čo všetko sa mohlo stať. Gentlemani a úžasní policajti ešte nevymreli,“ dodala na záver.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: ilustračné

Neprehliadnite ani správy z nášho magazínu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM