Rôzne

Vaše deti by tam nemali chýbať: Mikuláš príde do centra Prešova rozsvietiť stromček

Deti už onedlho poteší príchod Mikuláša. Ten so svojou družinou zavíta aj do centra Prešova a opäť bude rozdávať darčeky. Poznáme k tomu už aj podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Vaše deti by tam nemali chýbať: Mikuláš príde do centra Prešova rozsvietiť stromček
Foto: Ľubomír Hudačko

Deti si už čoskoro začnú chystať vyčistené čižmičky, aby v nich našli sladké prekvapenie. Pomaly sa totiž blíži Deň sv. Mikuláša, ktorý je pre deti jedným z najobľúbenejších dní v roku.

„Deň sv. Mikuláša sa v Prešove už 21. rok spája s Mikulášskou nádielkou, ktorá sa tento rok uskutoční v utorok 6. decembra o 16.00 na pešej zóne, a to kultúrnym programom, počas ktorého do centra mesta Mikuláš zavíta. Spolu s ním naši najmenší Prešovčania aj tento rok rozsvietia vianočný stromček, ktorý bude už tradične dominantou vianočnej výzdoby na námestí,“ uviedla tlačová refentka Msú v Prešove Lenka Novotná.

A aká by to bola Mikulášska návšteva bez vreca plného malých prekvapení, dobrej nálady a jeho dvoch pomocníkov – anjela a čerta? Atmosféru podujatia bude dotvárať aj kultúrny program v podobe pekných pesničiek a hudobných vystúpení, ktoré k prešovskej Mikulášskej nádielke na plnom námestí patria.

Súčasťou tohto dňa bude aj žrebovanie stovky cien. Súťaže sa môžu zúčastniť všetky prešovské deti vo veku do 15 rokov. Súťažné letáky sú k dispozícii v budovách MsÚ. Po vyriešení úlohy je potrebné návratku poslať na adresu MsÚ Jarková 24, Prešov, 080 01 alebo ju na MsÚ doručiť osobne do 5.12.2018," zakončila Novotná.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM