Šport

V tíme hádzanárov Tatrana Prešov ďalší zranený: Brankára Verkiča trafila lopta do oka, hospitalizovali ho

Lepí sa im smola na päty. Hádzanári Tatrana Prešov ešte ani neodštartovali novú sezónu a už hlásia druhého zraneného hráča. Po tom, čo sa zranil Pekár je mimo hry aj brankár Verkič, ktorého nešťastne trafila lopta do oka. A musel byt hospitalizovaný v nemocnici...

Ilustračný obrázok k článku V tíme hádzanárov Tatrana Prešov ďalší zranený: Brankára Verkiča trafila lopta do oka, hospitalizovali ho
Zdroj: TASR

Pekár utrpel zlomeninu chodidla pravej nohy, mimo je aj brankár Verkič, keď ho lopta zasiahla do oka a musel byť hospitalizovaný v prešovskej nemocnici.

Nešťastné zranenia oslabili defenzívne rady desaťnásobného slovenského majstra a kormidelníkovi Petrovi Dávidovi pred sériou prípravných stretnutí v Poľsku, Česku, Nemecku, Bosne a Hercegovine pribudli dve vrásky na čele. Na prelome augusta a septembra čakajú na Prešovčanov súťažné zápasy v slovenskej extralige, SEHA GSS lige a kvalifikácia o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov v bieloruskom Breste.

Prešovský kormidelník mal už po Pekárovom zranení požiadavku, získať počas jeho neprítomnosti iného hráča zo zahraničia. „Povedal som, že žiadneho hráča na dva mesiace kupovať nebudem. Bude si musieť vystačiť s kádrom, ktorý má momentálne k dispozícii a veriť, že Pekár i Verkič sa čím skôr uzdravia,“ uviedol majiteľ Tatrana Miloslav Chmeliar.

So zahraničnými hádzanármi podľa neho nemá v poslednom čase najlepšie skúsenosti. Poukázal na tretieho pivota Krzysztofika, ktorý veľa nehral, ale stál 65 000 eur. „Plus dvojizbový byt v Prešove zdarma. Za Pekára si musí tréner nájsť náhradu vo vlastných radoch. Verkič bude asi tiež mimo pár týždňov,“ uviedol majiteľ Tatrana Prešov Miloslav Chmeliar.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM