Ľubomír Hudačko Rôzne

V Snine sa tešia z otvorenia multifunkčného ihriska: TAKTO vyzerá Open Sport Centrum

Novostavba Open Sports Center pozostáva z tribúny, orientovanej k hlavnému futbalovému ihrisku, pod ktorou je umiestnené zázemie.

Ilustračný obrázok k článku V Snine sa tešia z otvorenia multifunkčného ihriska: TAKTO vyzerá Open Sport Centrum
3
Galéria

V Snine dokončili výstavbu multifunkčného centra v areáli futbalového štadióna. Budovu centra prevzalo mesto od zhotoviteľa vo štvrtok 28. 3.2024.

Ako informovala na internetovej stránke mesta Michaela Šalachová z kancelárie primátora, stavba je jednou z aktivít zrealizovaných v rámci projektu „Snina – mesto rovnakých príležitostí pre všetkých“.

Novostavba Open Sports Center pozostáva z tribúny, orientovanej k hlavnému futbalovému ihrisku, pod ktorou je umiestnené zázemie.

Výšku grantu navýšili

V zázemí objektu sú vytvorené priestory hlavne pre záujmovú činnosť detí a mládeže z blízkeho okolia Sniny. Stavenisko odovzdali v júli 2023, zhotoviteľom stavby je firma z Michaloviec.

Pôvodnú výšku grantu 495-tisíc eur na túto aktivitu navýšili o 117 612 eur, ktoré mesto získalo na základe podanej žiadosti na Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR.

Keďže celková cena stavebných prác je v zmluvnej hodnote 1 100 000 eur, na výstavbu mesto čerpalo aj úver vo výške 500-tisíc eur.

Nové Open Sports Centrum v Snine
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM