Ľubomír Hudačko Rôzne

V Sklade soli sa zvianočnilo, ľudia si odniesli pekný zážitok: Pozrite si to v obrazoch

Kto nebol, môže banovať. Veď v Sklade soli na Solivare sa zvianočnievalo hneď v dvoch dňoch za sebou. Návštevníci si odniesli pekný zážitok.

Zdroj: Dnes24.sk

Vianočný jarmok plný chutných dobrôt či originálnych výrobkov prilákal množstvo zvedavcov. Tí si v Prešove na Solivare v NKP prišli vychutnať predsviatočný čas a veruže sa bolo na čo pozerať.

Žiaci základných škôl predstavili svoj program, k čomu patrila prezentácia vianočných zvykov a tradícií, ľudových tancov a kolied. „Bolo to príjemné predstavenie, radi sme sem prišli. Verím, že sa bude konať aj nabudúce, pretože Solivarčania si takéto podujatia v NKP určite zaslúžia,“ povedala nám po akcii Monika.

Lákavý program bol vhodný nielen pre deti, ale aj dospelých. Zaznela napríklad rozprávka v šarištine, koledy a vystúpenie folklórneho súboru Solivarčan. Následne sa niekoľko šťastlivcov potešilo výhram v tombole.

„Ja som v tombole nevyhrala nič, ale nevadí mi to, pretože som sa zabavila a prišla si pozrieť vystúpenie netere. Išlo jej to pekne, zožala zaslúžený potlesk, takže sme na ňu hrdí,“ prezradila pre náš spravodajský web Prešovčanka Marta. Nuž a ako to vyzeralo priamo na mieste si pozrite v našej fotogalérii aj videu.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Vianoce v múzeu na Solivare: Lákavé podujatie sme zachytili na fotkách
16
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM