Ľubomír Hudačko Krimi

V rodinnom dome vyčíňal zlodej: So sebou si zobral ešte aj uteráky!

Vlámanie do domu neďaleko Prešova. Do príbytku vošiel podľa polície neznámy páchateľ a odniesol si so sebou ešte aj uteráky.

Ilustračný obrázok k článku V rodinnom dome vyčíňal zlodej: So sebou si zobral ešte aj uteráky!
Zdroj: TASR

Na Obvodné oddelenie Policajného zboru Chminianska Nová Ves oznámil muž (58) z obce Víťaz, časť Dolina, vlámanie do rodinného domu.

„Polícia vec na mieste preverila a bolo zistené, že zatiaľ neznámy páchateľ v dobe od 18.01.2015 od 23.01.2015 vošiel na oplotený pozemok rodinného domu v tejto obci a po prekonaní vchodových dverí vošiel dnu. Z domu odcudzil satelitný prijímač s diaľkovým ovládaním, 13 uterákov, 6 súprav posteľnej bielizne, jedny pracovné zateplené čižmy, dve sady porcelánovej súpravy, 20 sklenených pohárov, 10 tanierov a 20 hrnčekov,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Na drevenej kôlni nachádzajúcej sa vedľa rodinného domu podľa hovorkyne poškodil aj zámok na dverách. Majiteľovi vznikla týmto konaním páchateľa škoda vo výške takmer 580 eur. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Chminianska Nová Ves začal trestné stíhanie pre prečin krádeže v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody. „Páchateľovi hrozí za tieto trestné činy trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM