Krimi

V prešovskej predajni zmizol bicykel: Spoznali ste muža na záberoch? Pátra po ňom polícia

Na kamerovom zázname bola podľa slov z polície zachytená osoba, ktorá z predajne odchádza na ukradnutom bicykli a ktorú je potrebné stotožniť.

Ilustračný obrázok k článku V prešovskej predajni zmizol bicykel: Spoznali ste muža na záberoch? Pátra po ňom polícia
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

Prešovskí policajti vyšetrujú prípad krádeže bicykla z jedného z obchodov so športovým vybavením v Prešove. Dnes24.sk o tom informoval Prešovský krajská policajný hovorca Daniel Džobanik.

„Doposiaľ neznámy muž prišiel do predajne, nechal sa obslúžiť zamestnancom, ktorý mu vybral zo stojana pánsky horský bicykel modrej farby s bielou prednou odpruženou vidlicou. Bicykel si skúšal na predajni a zašiel s ním k priestorom skúšobných kabín, kde odstránil zabezpečovací štítok bicykla a z predajne odišiel preč cez vstupné dvere obchodu. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 660 eur,“ priblížil viac k prípadu hovorca.

Odišiel na bicykli

Na kamerovom zázname bola podľa jeho slov zachytená osoba, ktorá z predajne odchádza na ukradnutom bicykli a ktorú je potrebné stotožniť.

„Ide o muža oblečeného v tmavej mikine, pod ňou biele tričko, tmavých nohaviciach, na hlave mal bielu šiltovku, na nohách mal čierne tenisky s bielym lemovaním – podrážkou, a bol zarastený,“ dodal Džobanik s tým, že ak ste muža spoznali, kontaktujte políciu napríklad na čísle 158.

Objektívom: Muž na záberoch podľa polície odcudzil drahý bicykel
3
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM