Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove vyrastie nový rezidenčný komplex: Vizualizácie, ako bude vyzerať po dokončení

V metropole Šariša vyrastie nový rezidenčný komplex. Nachádzať sa v ňom bude 60 nových bytov. Prinášame vám aj vizualizácie.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove vyrastie nový rezidenčný komplex: Vizualizácie, ako bude vyzerať po dokončení
4
Galéria
Zdroj: Elit–Byt

Ide o projekt s názvom City Paradies II. Jedná sa o rezidenčný projekt developera – spoločnosti Elit Byt s.r.o. S reálnou výstavbou na Vodárenskej ulici v Prešove sa už začalo.

Aj altánky na posedenie

„Náš projekt neuspokojí len základnú potrebu bývania, ale spája sa s ním oveľa viac. Je skĺbením relaxu, bývania, bezpečia a komfortu pre všetky vekové kategórie, či typy ľudí. Vytvorí sa miesto, z ktorého sa nemusí odchádzať za oddychom, ale ono samotné pohodlie poskytuje,“ povedal právny zástupca spoločnosti Elit–Byt, advokát Jozef Krenický. Ako pokračoval, ten, kto si rád užíva výhody centra mesta, ocení možnosť pešej dostupnosti za menej ako 15 minút. V blízkosti je aj zastávka MHD.

Okolie bytového domu dýchajúceho prírodou budú tvoriť tri kozubom vybavené altánky na posedenie s priateľmi či rodinou. „Aktívne relaxujúci sa potešia ihrisku, či možnosti cvičenia, alebo malým záhradkám. Detské ihrisko zaujme ratolesti. Samozrejmosťou bude vlastné parkovanie v suteréne bytového domu, či pred bytovým domom, rampa pre kočíky pri jeho vstupe, pivničné kobky či kočikárne,“ uviedol ďalej Krenický.

Projekt štvorpodlažnej rezidencie pozostáva zo 60 bytov s veľkými terasami. Dvojizbové byty budú o výmere podlahovej plochy 41–55 m2 a trojizbové byty o výmere podlahovej plochy 65–69m2.

V širšom centre mesta

Konštrukčne pôjde o železobetónový skelet s obvodovými stenami z tehlových tvárnic, zvonku zateplený 150 mm izolantom a strecha 280 mm izolantom. „Rezidencia sa bude nachádzať v širšom centre mesta Prešov vo vzdialenosti cca 900 m ku Konkatedrále sv. Mikuláša. To znamená, že z bytu ste peši za menej ako 15 minút v centre. Lokalita zároveň ponúka pokoj a bezpečie, nakoľko sa nachádza mimo hlavných cestných ťahov,“ priblížil Krenický. Projekt pritom ponúkne výber z dvoch štandardov bytov.

Zdroj: Elit–Byt

Prvou verziou v jednom vchode budú hotové byty s možnosťou vybavenia Classic alebo Modern. Oba typy budú dokončené s kompletným vybavením.

„V nižšej sekcii bude na výber ponuka materiálov a farebnej škály podláh, obkladov, dverí, sanity, umývadiel, vaní, sprchových kútov, umývadlových a sprchových batérií a radiátorov. Súčasťou zariadenia nie sú svietidlá a kuchynská linka. Všetky byty v tomto štandarde budú v jednom vchode a človek sa vyhne komplikáciám súvisiacim s postupným zariaďovaním bytov susedmi. A druhou verziou sú byty v štandarde holobyt, takže si svoje bývanie môže záujemca zariadiť podľa vlastných predstáv. Súčasťou budú dvere, plastové okná, podlahové potery, elektrické a tepelné rozvody, príprava na osadenie zástrčiek a svietidiel, sanity a kúpeľňových prvkov,“ dodal Krenický. A ako to celé bude vyzerať si môžete pozrieť vo fotogalérii a priložených vizualizáciách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

V Prešove postavia nový rezidenčný projekt so 60 bytmi: Takto to bude vyzerať!
4
Galéria
Zdroj: Elit–Byt
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM