Krimi

V Prešove vykradli zamknuté autá: Vodič si nechal peňaženku na prístrojovej doske

Vodiči by mali byť obozretnejší. Niektorí v Prešove prišli o cennosti po tom, čo ich autá podľa polície v noci vykradli.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove vykradli zamknuté autá: Vodič si nechal peňaženku na prístrojovej doske
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

V Prešove došlo v dobe z pondelka na utorok k vykradnutiu dvoch osobných motorových vozidiel. Presov.dnes24.sk o tom informovala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Ligdayová.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Rozbil okno

„Na Švábskej ulici páchateľ ukradol veci z vozidla zn. Mercedes Benz, ktoré bolo riadne uzamknuté. Násilím rozbil ľavé zadné okno a ukradol malú tašku aj s náhradným kľúčom k autu, vzal aj druhú tašku so športovým oblečením,“ uviedla hovorkyňa s tým, že majiteľ škodu vyčíslil na viac ako 1 450 eur.

„Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Juh v prípade vedie trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže spáchaného v súbehu s trestným činom poškodzovanie cudzej veci,“ vysvetlila ďalej Ligdayová.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

K druhému prípadu krádeže z motorového vozidla došlo na Potočnej ulici, v časti Nižná Šebastová.

Peňaženku na doske

„Páchateľ si vyhliadol osobné auto zn. VW Golf, z ktorého ukradol peňaženku, ktorá bola položená na prístrojovej doske. Zlodej rozbil na vozidle bočné sklo na okne vodičových dverí. V peňaženke boli okrem hotovosti občiansky a vodičský preukaz, karta poistenca a aj bankomatová karta,“ doplnila hovorkyňa polície s tým, že majiteľka škodu predbežne vyčíslila na viac ako 130 eur a poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever v prípade vedie vyšetrovanie vo veci trestného činu krádeže.

Objektívom: V Prešove v noci vykradli dve autá
2
Galéria
Zdroj: KR PZ v Prešove

Zostaňte u nás, máme ďalšie nové správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM