Krimi

V Prešove vyčíňal neznámy páchateľ: Z vozidiel ukradol 30 stieračov a to ešte nebolo všetko!

Polícia informovala, že v Prešove bol v akcii neznámy páchateľ, ktorý zo zaparkovaných vozidiel odcudzil 30 kusov stieračov a to ešte nebolo všetko.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove vyčíňal neznámy páchateľ: Z vozidiel ukradol 30 stieračov a to ešte nebolo všetko!
Zdroj: Dnes24.sk

Krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová uviedla, že vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Prešove vedie trestné stíhanie vo veci zločinu krádeže, ku ktorému došlo vo večerných a nočných hodinách z 20.09.2017 na 21.09.2017 v jednej z firiem na Ul. Petrovianskej v Prešove.

„Doposiaľ nezistený páchateľ sa do objektu dostal tým spôsobom, že prestrihol kovové pletivo na oplotení areálu. Z tam zaparkovaných motorových vozidiel odcudzil 30 kusov stieračov čelných skiel a z hláv valcov odcudzil 21 kusov palivových vstrekov,“ povedala Migaľová.

Tá zároveň dodala, že škoda, ktorá bola týmto nezákonným spôsobom spôsobená zatiaľ nebola vyčíslená. „Trestná sadzba odňatia slobody pri tomto trestnom čine je zákonom stanovená na tri až desať rokov,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM