Ľubomír Hudačko Správy

V Prešove uzavreli ulicu: Heľenine oči na nej nakrúcajú klip k ich hitu Obchádzka!

Pieseň kapely Heľenine oči Obchádzka má už viac ako 530 000 zhliadnutí. A nastal čas na jej vizuálnu podobu, kvôli čomu v Prešove uzavreli ulicu.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove uzavreli ulicu: Heľenine oči na nej nakrúcajú klip k ich hitu Obchádzka!
Zdroj: Facebook

Spomínaná známa kapela sa v našom meste rozhodla nakrúcať k jej songu Obchádzka videoklip a to spôsobilo uzavretie Weberovej ulice v úseku od Jarkovej po Hlavnú. S tým treba rátať až do štvrtku 10. mája (vrátane).

Nakrúcanie na ulici

Prešovská skupina Heľenine oči si práve túto ulicu vybrala pre natáčanie uvedeného klipu. Ako sme pred časom informovali, o text k obľúbenému songu Obchádzka sa postaral jej líder Martin Mihalčín a hudbu zložil spoločne s basgitaristom Tomášom Durkáčom. „Spievam ódu radosti na tunel, vraj do 2010, ten sľub asi trochu smrdel. Po uliciach mesta sa klebetí, že isto budú mať ten obchvat deti našich detí,“ znie napríklad v uvedenej piesni, ktorá naráža na dopravnú situáciu v Prešove.

VIDEO: Tento song boduje u ľudí. Naráža na dopravnú situáciu v našom meste
1
Galéria

Skupina už dávnejšie vopred informovala, že začiatkom mája dôjde k vyhotovaniu jej obrazovej podoby. „Ak sa chcete prísť pozrieť na natáčanie, príďte vo štvrtok o 18:00. Približne 50 ľudí si aj zahrá v klipe,“ uviedla kapela na svojom facebooku.

Budú simulovať zápchu

Okrem toho ešte k tomu dodala, že ak má niekto k dispozícii auto a môže ho prísť postaviť vo štvrtok od 10:00 do 22:00 hod. na Weberovu ulicu, pomôže tým simulovať dopravnú zápchu. V tom prípade treba kontaktovať produkciu na telefónnom čísle 0915 936 709.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM