Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove sa stala nehoda, auto nabúralo do stĺpa: Vodič skončil v cele!

Na Suchomlynskej ulici v Prešove došlo k dopravnej nehode. Podľa polície auto narazilo do stĺpa a vodiča umiestnili do cely!

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa stala nehoda, auto nabúralo do stĺpa: Vodič skončil v cele!
Zdroj: TASR

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Prešove začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie Mironovi (37) z prečinu ohrozenie pod vplyvom návykovej látky.

Prečítajte si tiež: Polícia hľadá majiteľov… Veď pozrite, čo sa našlo na Sídlisku III

„Miron sa uvedeného skutku dopustil tým, že v stredu v čase o 01:20 hodine viedol vozidlo po Suchomlynskej ulici v Prešove, pričom sa počas jazdy plne nevenoval vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke. Autom narazil do stĺpa verejného osvetlenia, nezastavil a pokračoval ďalej v jazde. Zastavil až na parkovisku pred neďalekou reštauráciou,“ povedala hovorkyňa KR PZ v Prešove Jana Migaľová.

Prečítajte si tiež: Mladý Prešovčan má na krku nepríjemné obvinenie: Toto vyparatil v obchodnom dome!

Policajná hovorkyňa ďalej uviedla, že vodič bol policajnou hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Prešov – Sever kontrolovaný, pričom výsledok u neho vykonanej dychovej skúšky dosiahol hodnotu 0,95 mg/l. „Pri dopravnej nehode došlo ku škode na vozidle i na stĺpe verejného osvetlenia. Vodičovi bola obmedzená osobná sloboda, bol zadržaný a následne bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala Migaľová.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM