Ľubomír Hudačko Kultúra

V Prešove sa predvedú umelci zvučných mien: Roztočí to u nás pätica elitných hercov

Zaručene neverná komédia. Na to sa môžu tešiť majitelia vstupeniek predstavenia Štyria na Kanape do Divadla Jonáša Záborského. Na javisku sa predstavia herci zvučných mien, kto sa publiku v Prešove predstaví?

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa predvedú umelci zvučných mien: Roztočí to u nás pätica elitných hercov
Foto: Ľubomír Hudačko / Zdroj: Dnes24.sk

Aj keď sa v titulku predstavenia uvádzajú Štyria na Kanape, v skutočnosti budú na pódiu vystupovať hneď piati elitní slovenskí herci.

V období súčasnom či nedávno minulom hviezdia aj na televíznych obrazovkách a šťastlivci, ktorí si zohnali lístky na zaručene nevernú komédiu si budú môcť vychutnať Petru Polnišovú, Henrietu Mičkovicovú, Emila Horvátha, Richarda Stankeho a Ľuboša Kostelného.

Marc Camoletti, jeden z najhranejších francúzskych autor, je totiž späť. Na nedávny megaúspech inscenácie Kto zhasol svetlo? nadväzuje nemenej vtipná a bláznivá komédia o peripetiách rozpadu jedného manželstva.

„On advokát, ona lekárka. Každý z nich sa zdanlivo poľahky mieni vzdať toho druhého. Nie však svojej polovice domu! Aj tentoraz im situáciu pomáha rozuzliť majordómus a sluha v jednej osobe – charizmatický, jasnozrivý a prostoreký Viktor. Plieskajú facky aj dvere, padajú obvinenia aj zábrany a víťazí všeobjímajúci humor,“ pozývali zástupcovia prešovského divadla. Predstavenie je na prgorame 8.2. o 16.30 a 18:30. Po lístkoch sa však len tak zaprášilo a lákavé predstavenie si môžu vychutnať len tí, čo si ich stihli zadovážiť.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM