Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove sa odohrala naháňačka: Keď toto mestskí policajti zbadali, hneď vyrazili do akcie!

V Prešove odrazu nastali rušné chvíle. V našom meste a to konkrétne na Sídlisku II totiž došlo k naháňačke. V akcii boli mestskí strážcovia poriadku.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa odohrala naháňačka: Keď toto mestskí policajti zbadali, hneď vyrazili do akcie!
Zdroj: TASR

„Službukonajúca autohliadka si 12.10.2015 v čase o 23.45 všimla na Sídlisku II idúce neosvetlené motorové vozidlo, ktoré svojou jazdou pripomínalo skôr terénne vozidlo, ako bežné cestné vozidlo. Jazda bezhlavo po trávnatých plochách a chodníkoch mala určite svoj dôvod. Ten dôvod bol ako inak alkohol,“ uviedol Slavomír Pavelka z Mestskej polície v Prešove.

Pavelka dodal, že aj napriek tomu, že vodič sa snažil vysokou rýchlosťou uniknúť pred autohliadkou, nepodarilo sa mu to a uvedené vozidlo bolo za použitia výstražného zvukového a svetelného zariadenia zastavené na Levočskej ulici. „Privolaní kolegovia z policajného zboru len potvrdili podozrenie z jazdy pod vplyvom alkoholických nápojov. Vodič (21) mal namerané pri dychovej skúške skoro 2,5 promile. Vodiča si samozrejme prevzali kolegovia z policajného zboru,“ dodal Pavelka.

Môže vás zaujímať:

Došlo k tragickej zrážke auta a kamiónu: Pri nešťastí vyhasol mladý ľudský život!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM