Ľubomír Hudačko Rôzne

V Prešove sa bude bozkávať vo veľkom: Zaľúbenci sa hromadne spoja na námestí

Pre prudko zamilovaných zrejme najkrajší deň v roku, pre tých bez polovičky možno príležitosť zmeniť svoj status. Prešovčania môžu verejne svoju lásku prezentovať aj v tohtoročný deň sv. Valentína a to rovno na pešej zóne! Súťažiť sa bude o naj bozk či tortu.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove sa bude bozkávať vo veľkom: Zaľúbenci sa hromadne spoja na námestí
Zdroj: Dnes24.sk

Aj tento rok sa bude niesť v znamení prejavov lásky k mestu, lásky medzi partnermi, rodičmi a ich ratolesťami, ale i ľuďmi, ktorí sa rozhodnú stráviť Valentínsky deň na prešovskom námestí.

Bozky, bozky, bozky

Na deň sv. Valentína bude v Prešove už VII. ročník jedného z najobľúbenejších podujatí Prešov – Láska moja, ktoré sa uskutoční 14. februára 2014 o 14:00 h na pešej zóne.

„Súčasťou pestrého programu bude súťaž o najkrajší valentínsky bozk a najkrajšiu valentínsku tortu. O valentínsku atmosféru v centre mesta sa postarajú žiaci našich materských, základných a stredných škôl svojimi aktivitami,“ uviedla hovorkyňa radnice Veronika Kmetóny Gazdová. K tomuto dňu v meste už tradične patrí aj sladké maškrtenie na valentínskych tortách z „dielní“ školských jedální a seniorských denných centier, na ktorých si budú môcť pochutnať všetci, ktorí zavítajú do centra a podávať sa bude aj primátorský drink.

Valentínsky bodypainting

Pomyselné žezlo nad krájaním a asistovaním podávania drinkov aj tento rok prevezmú študenti Hotelovej akadémie na Baštovej ulici. A na čo môžu Prešovčania ešte tešiť? „Novinkou tohto ročníka bude aj tzv. valentínsky bodypainting v podaní SUŠ na Vodárenskej pod vedením Michala Fischera, program pripraví Súkromné konzervatórium Dezidera Kardoša pod vedením Kataríny Stanekovej a záver podujatia sa ukončí valentínskou diskotékou,“ dodala hovorkyňa. Nebude chýbať ani valentínske srdce, pri ktorom sa budú môcť zaľúbenci bozkávať, objímať, fotografovať či sľubovať si lásku na večnosť.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM