HD Správy

V Prešove pri výjazde z Partizánskej došlo k zmene: Platí tu pre vodičov zákaz

Dôvodom je zvyšujúca sa intenzita cestnej premávky na Partizánskej, ktorá súvisí s uzávierkou ciest pri rozostavanom OC Forum.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove pri výjazde z Partizánskej došlo k zmene: Platí tu pre vodičov zákaz
1
Galéria

Pri výjazde z Partizánskej ulice na Masarykovu platí od piatku 22.5.2020 dočasný zákaz odbočenia vľavo.

Partizánska ulica v Prešove v súčasnosti slúži ako obchádzková trasa uzatvorených ulíc Štefánikova a Hviezdoslavova, kde prebieha kompletná rekonštrukcia ciest a chodníkov.

Zvýšený nápor áut však v súčasnosti spôsobuje upchávanie Partizánskej ulice. „Z dôvodu zlepšenia plynulosti cestnej premávky na tejto obchádzkovej trase, preto od 22.05.2020 až do ukončenia uzávierky ulíc Štefánikova a Hviezdoslavova, platí dočasný zákaz odbočenia z Partizánskej ulice vľavo na Masarykovu ulicu,“ uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Zákaz odbočenia bude vyznačený dočasným dopravným značením. Zákaz platí počas pracovných dní, vždy v čase od 7:00 hod. do 18:00 hod. a nevzťahuje sa na vozidlá MHD. „Obchádzková trasa pre vodičov smerujúcich z Partizánskej ulice na Grešovu ulicu bude vedená po uliciach Masarykova smer Čierny most, Kuzmányho a Lesík delostrelcov,“ doplnil Tomek.

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Obrazom: Obchádzková trasa v Prešove
1
Galéria

Hl. foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM