Správy

V Prešove nastane ZMENA: Očkovanie bude prebiehať na úplne novej adrese

Prešovská župa realizuje očkovanie proti Covid-19 už od februára 2021 a doteraz podala takmer 200-tisíc vakcín proti koronavírusu.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove nastane ZMENA: Očkovanie bude prebiehať na úplne novej adrese
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Prešovský samosprávny kraj (PSK) má na najbližšie dni naplánované ďalšie očkovacie akcie. Prešov Dnes 24 o tom informovala hovorkyňa PSK Dáša Jeleňová.

Nová adresa

V priebehu týždňa sa môžu ľudia zaočkovať bez registrácie v Medzilaborciach a Fričovciach.

Cez víkend sa podľa Jeleňovej znova otvorí aj jedno z veľkokapacitných očkovacích centier, a to v Prešove na novej adrese, a tímy budú očkovať i v dvoch obchod­ných centrách.

V knižnici

„V Medzilaborciach bude očkovanie prebiehať v stredu 6. októbra v priestoroch Mestskej knižnice na Mierovej ulici 4 od 10.00 hod. do 17.00 hod. Očkovací tím v zložení lekár, sestra a záchranár bude mať k dispozícii 200 jednodávkových vakcín od spoločnosti Johnson & Johnson,“ konkretizovala hovorkyňa.

Vo Fričovciach sa bude očkovať v piatok 8. októbra v zasadačke obecného úradu od 10.00 hod. do 17.00 hod. Jednodávkovú vakcínu Janssen by tu malo dostať 100 ľudí.

Kraj v sobotu 9. októbra otvorí verejnosti opätovne aj svoje veľkokapacitné centrum v Prešove.

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

„To sa po novom presunulo zo Športovej haly na Okružnej ulici do spoločenských priestorov župnej Strednej odbornej školy technickej na Volgogradskej ulici. Čas očkovania v sobotu je stanovený od 9.00 hod. do 15.00 hod.,“ vysvetlila Jeleňová.

Doteraz 200-tisíc

Vakcína bude aj v dvoch obchodných centrách, kam sa naposledy prišlo zaočkovať 331 ľudí.

Naplánované je na nedeľu 10. októbra v OC na Sekčove v OC v Poprade v štandardnom čase od 10.00 hod. do 18.00 hod. Kraj má na tento víkendový deň pre obe miesta pripravených spolu 600 vakcín Janssen.

„Prešovská župa realizuje očkovanie proti Covid-19 už od februára 2021 a doteraz podala takmer 200-tisíc vakcín proti koronavírusu. Vakcinácia prebieha aj v obciach kraja a vo veľkých výrobných spoločnostiach,“ doplnila hovorkyňa.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Hl. foto: archívne

Nové správy máme aj z východu:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM