Ľubomír Hudačko Krimi

V Prešove došlo k tragédii: Na železničnom priecestí sa zrazil vlak so škodovkou!

Tragický začiatok týždňa v Prešove. Na železničnom priecestí po zrážke vlaku s osobným autom prišiel o život muž. Nehoda sa stala v ranných hodinách.

Ilustračný obrázok k článku V Prešove došlo k tragédii: Na železničnom priecestí sa zrazil vlak so škodovkou!
Zdroj: TASR

Na trati Prešov – Veľký Šariš sa v pondelok približne o 8.25 zrazil osobný vlak s motorovým vozidlom. Vodič auta prišiel pri nehode o život.

„V ranných hodinách došlo k zrážke osobného vlaku a osobného motorového vozidla Škoda Felicia s prešovskou poznávacou značkou, pričom vodič vozidla bol na mieste mŕtvy. Bližšie okolnosti sú zatiaľ v štádiu šetrenia,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

K zmienenej nehode došlo na Bajkalskej ulici v Prešove, konkrétne v blízkosti tamojšieho železničného priecestia, ktoré je síce bez závor, ale vybavené svetelnou a zvukovou signalizáciou. Hovorkyňa Železníc SR Martina Pavliková v tejto súvislosti uviedla, že spomenuté zvukové a svetelné zabezpečenie priecestia bolo dnes ráno plne funkčné a v činnosti.

„Doprava na trati je momentálne prerušená. V tejto súvislosti sme zabezpečili náhradnú autobusovú dopravu pre cestujúcu verejnosť,“ doplnila hovorkyňa ŽSR. Vlak vozidlo po zrážke tlačil pred sebou približne 200 metrov.

zdroj: Prešov24/tasr

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM