Ľubomír Hudačko Krimi

V Ľuboticiach zlodej využil nepozornosť vodiča: Z nákladného auta zmizlo 6-tisíc eur!

Polícia pravidelne upozorňuje ľudí, aby si vo svojich autách nenechávali žiadne cennosti a hodnotné veci. Na túto zásadnú vec nezabúdajte ani teraz v lete.

Ilustračný obrázok k článku V Ľuboticiach zlodej využil nepozornosť vodiča: Z nákladného auta zmizlo 6-tisíc eur!
Zdroj: www.pexels.com

O viac ako 6-tisíc eur sa obohatil neznámy zlodej, ktorý ukradol peňaženku z neuzamknutého nákladného auta v Ľuboticiach pri Prešove. Dnes24.sk o tom informoval Prešovský krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

„Ku krádeži došlo počas včerajšieho popoludnia. Doposiaľ neznámy páchateľ využil moment, kedy bolo nákladné auto neuzamknuté a ukradol z neho peňaženku. V nej bola hotovosť viac ako 6-tisíc eur a taktiež osobné doklady,“ spresnil Džobanik.

Odporúčanie polície

Polícia tak začala trestné stíhanie pre prečin krádeže. „Polícia pravidelne upozorňuje ľudí, aby si vo svojich autách nenechávali žiadne cennosti a hodnotné veci. Na túto zásadnú vec nezabúdajte ani teraz v lete. Stačí pár sekúnd a veci sú preč,“ dodal hovorca s tým, že zlodej veľmi rýchlo rozbije napríklad kameňom pri aute sklo, nahne sa do vnútra, vezme svoj lup a uteká preč. Ešte jednoduchšie to má, ak auto ostane odomknuté.

ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM