Futbal

V III. lige budú prvýkrát: Prípravný duel pred sezónou futbalisti Tatrana vyhrali

Prešovskí futbalisti vyhrali vo svojom prvom prípravnom stretnutí pod novým trénerom Petrom Petrášom. Pred začiatkom novej sezóny zdolali Stropkov.

Ilustračný obrázok k článku V III. lige budú prvýkrát: Prípravný duel pred sezónou futbalisti Tatrana vyhrali
Zdroj: TASR

Úspešnú premiéru tak má za sebou nový kormidelník Tatrana Peter Petráš, už v prvom polčase zaznamenali dva góly, presadili sa Kopín a Škovran. Náskok Tatrana skresal po zmene strán domáci Kristhan.

„Prvá dvadsaťminútovka bola z našej strany celkom slušná, chlapci ma prekvapili, mali veľmi dobré veci. V druhej dvadsaťminútovke to už trochu upadalo, a neskôr už prišli nedostatky. Zápas v konečnom dôsledku splnil účel, chalani si zahrali. Máme, čo robiť, do ligy nám ostávajú ešte dva týždne,“ zhodnotil tréner Peter Petráš pre web 1fctatran.sk.

Šarišania zvíťazili nad Stropkovom, ktorý je dlhodobým účastníkom tretej ligy. „Spokojný som s každým víťazstvom, teší ma to, ale momentálne je dôležité v čo najkratšom čase vybrať káder. Musím vyriešiť otázku s kým počítam, s kým nie," dodal na závere Petráš, pričom vyzdvihol aj obrannú formáciu. Tatran Prešov čaká toto leto premiéra v III. lige, ktorej ešte nikdy nehral.

A vedeli ste, že v Širokom majú vlastný slovník? Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zaujímavosť, o ktorej ste možno nevedeli: V Širokom majú vlastný slovník
7
Galéria
Zdroj: TASR

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM