Správy

V danej prešovskej lokalite neparkujte: Na Sekčove dôjde k dopravnému značeniu

Pre nepriaznivé počasie v plánovaný deň prác sa realizácia dopravného značenia presunula. Vodiči musia rešpektovať výzvu, aby v danej lokalite neparkovali.

Ilustračný obrázok k článku V danej prešovskej lokalite neparkujte: Na Sekčove dôjde k dopravnému značeniu
Foto: Ľubomír Hudačko

Pôjde o práce na Jurkovičovej ulici, na sídlisku Sekčov. K prácam dôjde ešte tento týždeň, pôvodne malo byť zrealizované 9. októbra.

„Značenie bude realizované vo štvrtok 17. októbra 2019 v čase od 8:00 do 12:00. Práce sa presunuli pre minulotýždňové nepriaznivé počasie. Realizovať sa bude na parkovisku pred bytovým domom na Jurkovičovej ulici č. 12 – 14,“ uviedla tlačová referentka Msú v Prešove Lenka Šitárová.

V rámci tejto etapy sa bude realizovať len vodorovné dopravné značenie, ktoré zabezpečí bezproblémový prístup pre obsluhu a zásobovanie MŠ Jurkovičova.

„Mesto Prešov v tejto súvislosti prosí vodičov a majiteľov motorových vozidiel, aby v uvedený dátum a čas na tomto parkovisku neparkovali, čím sa umožni bezproblémová realizácia vodorovného dopravného značenia,“ dodala Šitárová.

A v obrazoch si pozrite aj aktuálne zábery na práce v lokalite Levočskej ulice. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Zábery z prác na Levočskej ulici: Sú už v záverečnej fáze
14
Galéria
Foto: Ľubomír Hudačko

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM