Tlačové správy

Už žiadne zbytočné čakanie: V Prešove spustil prevádzku online pneuservis

Ešte nemáte prezuté pneumatiky? Viac ako polovica ľudí čaká s prezutím na poslednú chvíľu. Online pneuservis to chce zmeniť.

Ilustračný obrázok k článku Už žiadne zbytočné čakanie: V Prešove spustil prevádzku online pneuservis
Zdroj: Ernest.to

Ernest.to je nová prešovská aplikácia, vďaka ktorej sa jednoducho objednáte do pneuservisu a na STK. Bez dohadovania s technikmi či neistej ceny. V Ernest.to nájdete všetky pneuservisy na jednom mieste a na jeden klik. Stiahnite si appku z Google Play Store a do konca mája získate 10€ poukaz.

Sme zvyknutí si objednávať jedlo cez Bistro či Wolt, ubytovanie cez Booking či AirBnB a prepravu cez Bolt. Ernest.to prináša túto jednoduchosť do auto-moto priemyslu, v ktorom chce objednávanie sa do servisu vytiahnuť do roku 2022.

Ernest.to mení status quo, ktoré vládne v automotive priemysle tak, aby sa motoristi nemuseli spoliehať na “kamarádšafty” alebo na poslednú chvíľu hľadať neistý termín v autoservise s vopred neistou cenou a výsledkom.

Práve teraz Ernest.to spustilo prevádzku v Prešove, kde je možné sa cez appku objednať do pneuservisu a na technickú kontrolu: “Chceli sme niečo jednoduché, svižné a prehľadné, nie ťažkopádne telefonáty do servisov. Chceli sme používať appku, ktorá by nám s prehľadom našla ten najlepší možný termín v servise v našom okolí.” – hovorí Ľuboš Gelányi, zakladateľ appky Ernest.to.

Na oslavu úspešného štartu aplikácie dostanú prví zákazníci, ktorí si cez Ernest.to úspešne prezujú pneumatiky, 10€ voucher na nákup elektroniky v známom slovenskom e-shope.

Ako funguje online pneuservis?

Najprv si stiahnete aplikáciu Ernest.to. Je zdarma a dostupná na Google Play.

Aplikácia určí váš región (alebo si ho môžete vybrať manuálne, dôležité je, aby ste to do servisu nemali nikdy príliš ďaleko).

Vytvoríte si profil s telefónnym číslom, potom si vytvoríte profil aj pre svoje vozidlo (aby servis vedel, aký zložitý úkon má očakávať a mohol vám ponúknuť presný termín – niektoré autá trvajú dlhšie ako iné). Profilov pre vozidlá si môžete vytvoriť aj viac.

Nakoniec si už len vyberiete termín, ktorý vám najviac vyhovuje. Termíny môžete filtrovať podľa času či podľa vašej obľúbenej prevádzky. Pri každom termíne Ernest.to zobrazuje aj orientačnú cenu.

Ťuknete na termín, čím si ho rezervujete a hotovo! Netreba sa báť, že by ste na termín zabudli, Ernest.to ponúka prehľad všetkých vašich rezervácií (aj v tých z minulosti).

Objednanie do pneuservisu online!

Cieľom aplikácie Ernest.to je priniesť automotive segment do modernej doby. Stiahnite si novú aplikáciu Ernest.to, dostupnú v Google Play Store a objednajte sa na prezutie pneumatík na jeden klik.

Nezabudnite, že prví zákazníci dostanú po prezutí kupón v hodnote 10€ na nákup elektroniky.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Ernest.to
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM