Správy

Už zase Pat a Mat v Prešove? Chvíľu po osadení koberca je asfalt prederavený, FOTO

Na Šváboch došlo k nemilému odhaleniu. Akoby sa tam prácam venovali rozprákoví hrdinovia, ktorým to príliš od ruky nikdy nešlo. Čo sa zase stalo?

Ilustračný obrázok k článku Už zase Pat a Mat v Prešove? Chvíľu po osadení koberca je asfalt prederavený, FOTO
5
Galéria

To snáď nie. Novučičká a pritom kratučká trasa pri známom pohostinstve na sídlisku Šváby sa dočkala rekonštrukcie i parkovacích miest po viac než tridsaťročí, bezo zmien bola od roku 1987.

Problém si však všimli Prešovčania hneď po dokončení na sklonku uplynulého roka. Len nedávno položený asfalt už totiž vykazuje známky poškodenia, čo našepkáva, že došlo k poriadnemu trapasu.

Budú to riešiť

„Budeme to hneď riešiť a máme aj výbor mestskej časti. Určite sa tým budeme zaoberať a úrad to bude musieť firme reklamovať,“ prisľúbil poslanec za VMČ č. 5 (Solivar, Šváby a Soľná Baňa) Miroslav Benko v skupine Dopravných návrhov Prešova na sociálnej sieti.

„Je to miesto v zátačke, kde sa rozširoval oblúk pre autá smerom na Jiráskovu ulicu. Hneď po asfaltovaní tam jazdili autá "hrubokolesové“ a nákladné a tu je výsledok. Na druhej strane, na Jiráskovu nie je iná prístupová cesta. Bude to riešené na kontrolnom dni v januári," pridal k téme stanovisko aj Peter Krajňák, takisto poslanec za spomenutú mestskú časť.

Zábery priamo z miesta nájdete v priloženej fotogalérii.

Objektívom: Fušerina na Šváboch, nový asfalt je už poškodený
5
Galéria

Neprehliadnite ani ďalšie aktuálne správy:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM