Tlačové správy

Už aj Prešovčania obľubujúci jedlo z McDonald's sa dočkali služby McDelivery

Spoločnosť McDonald’s len pred pol rokom potešila svojich prešovských priaznivcov otvorením novej prevádzky v obchodnom centre Novum, a opäť prichádza s ďalším prekvapením - spustila obľúbenú službu McDelivery aj v Prešove.

Ilustračný obrázok k článku Už aj Prešovčania obľubujúci jedlo z McDonald's sa dočkali služby McDelivery
Zdroj: McDonald’s

Vďaka tejto novej službe si môžu zákazníci v spádových oblastiach objednať doručenie chutných jedál až ku svojim dverám. Donáškovú službu zabezpečuje partnerská doručovacia služba WOLT v rámci oboch prešovských reštaurácií McDonald’s. Aktuálne službu McDelivery poskytuje na Slovensku v siedmych mestách už 25 reštaurácií.

Po úspešnom zavedení služby McDelivery v Bratislave, Košiciach, Trnave, Banskej Bystrici, Nitre a Žiline sa na zoznam miest dostáva aj Prešov. V rámci služby je v tomto meste už dostupná takmer celá ponuka reťazca McDonald’s okrem raňajkových pochúťok. Obľúbené McMenu doručia kuriéri z Woltu k zákazníkovi v rámci rozvozovej zóny približne do 30 minút.

Spotrebiteľské správanie sa neustále mení a aj v dôsledku pandemických opatrení majú ľudia aj naďalej tendenciu využívať doručovacie služby. McDonald’s, ako líder v gastro segmente, sa preto neustále snaží rozširovať portfólio služieb s cieľom zabezpečiť lepšiu zákaznícku skúsenosť a dostupnosť svojich produktov. „Naša služba McDelivery sa úspešne zavádza aj v ďalších mestách, v ktorých prostredníctvom našich reštaurácií doručujeme jedlo ku dverám našich zákazníkov. V službe McDelivery vidíme veľký potenciál, a preto máme v pláne pokračovať v jej rozširovaní. Sme radi, že práve Prešov je ďalším miestom, kde môžeme obľúbenú donáškovú službu zákazníkom ponúknuť a byť k nim ešte bližšie,“ informuje Lucia Poláčeková, PR supervízorka McDonald's pre Slovensko.

Rovnako, ako v ostatných mestách na Slovensku, aj v Prešove si môžu zákazníci objednávky v rámci rozvozovej zóny objednať z uvedených reštaurácii v aplikácii Wolt alebo na stránke wolt.sk, vždy podľa aktuálnych doručovacích hodín. “Tešíme sa, že už aj do Prešova môžeme priniesť spoľahlivé donáškové služby Woltu a obľúbené jedlá z McDonald's. Vieme, že potešíme množstvo zákazníkov, ktorí na možnosť donášky z McDonald's ča­kajú, sme veľmi radi, že môžeme byť pri tom a poskytnúť len tie najkvalitnejšie služby – pre zákazníkov a rovnako aj pre našich reštauračných partnerov, " hovorí Tomáš Beniak, generálny riaditeľ Woltu na Slovensku.

Obe reštaurácie v Prešove sú tzv. „reštaurácie novej generácie“. Na rozdiel od pôvodných McDonald's pre­vádzok, poskytujú zákazníkom rôzne inovatívne riešenia zamerané najmä na digitálne objednávanie prostredníctvom samoobslužných kioskov a úpravu ingrediencií vo vybraných burgroch.

Okrem toho sú tieto prevádzky koncipované s ohľadom na trvalú udržateľnosť a ekologickejšie zariadenia. Tento moderný koncept v neposlednom rade zahŕňa komplexnú stratégiu starostlivosti o zákazníka a spôsob zvyšovania komfortu návštevníkov v jednotlivých reštauráciách McDonald's vrátane predprípravy a následného zavádzania doručovacej služby McDelivery.

Zdroj: McDonald’s

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: McDonald’s
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM