Krimi

Utekajú kvôli vojne, nešťastie ich postihlo aj u nás: 13 Ukrajincov havarovalo na Šariši!

Posádku vozidla tvorilo podľa polície celkom 13 osôb, z toho sedem dospelých a šesť detí. Najmladšie mali šesť a sedem rokov.

Ilustračný obrázok k článku Utekajú kvôli vojne, nešťastie ich postihlo aj u nás: 13 Ukrajincov havarovalo na Šariši!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Prešovský kraj

V nočných hodinách zo stredy na štvrtok havarovala pred obcou Raslavice v Bardejovskom okrese dodávka, v ktorej cestovali Ukrajinci utekajúci pred vojnou v domovskej krajine. Prešovská krajská polícia o tom informuje na sociálnej sieti.

„V ľavotočivej zákrute zišiel vodič s vozidlom vpravo v smere svojej jazdy, narazil do zvodidiel a prevrátil sa s vozidlom na pravý bok. Pri nehode sa nikto nezranil, dychová skúška na alkohol bola u vodiča negatívna,“ uviedla polícia.

Detí bolo šesť

Posádku vozidla tvorilo podľa polície celkom 13 osôb, z toho sedem dospelých a šesť detí, najmladšie z detí mali šesť a sedem rokov.

„Ich cieľovou destináciou bolo Poľsko a Nemecko. Pomocnú ruku posádke havarovaného vozidla podali policajti Obvodného oddelenia PZ Raslavice, ktorí ich uprostred noci a počas nepriaznivého počasia previezli na obvodné oddelenie. Tu im poskytli občerstvenie a v teple prečkali do príchodu náhradného vozidla a pokračovali ďalej vo svoje ceste,“ doplnila na záver polícia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM