Futbal

Úspech mladých futbalistov Tatrana Prešov: Fragariu Cup vyhrali bez jedinej prehry

Prešovský futbalový festival Fragariu Cup opäť ovládli domáci futbalisti. V kategórii U12 vyhrali mladí športovci bez jedinej prehry.

Ilustračný obrázok k článku Úspech mladých futbalistov Tatrana Prešov: Fragariu Cup vyhrali bez jedinej prehry
Zdroj: Tatran Prešov

Fragaria Cup sa koná v Prešove každý rok, v Európe ide pritom o veľké podujatie, ktoré má svoju tradíciu. A úspešný bol aj pre futbalistov Tatrana Prešov v kategórii dvanásťročných. Mladíci vyhrali všetky zápasy v skupinovej časti a úspešní boli aj vo vyraďovacích bojoch. Vo finále sa stretli s tímom Arsenal Kiev A. Ukrajinské družstvo porazili 2:0. Víťaznú trofej zdvihol nad hlavu ako prvý kapitán zeleno-bielych Patrik Sepeši.

„Bol to výborný pocit, veľmi sa z toho teším. Chlapci hrali výborne. Všetci sme hrali za trénera Petra Baláža, pretože posledný deň sa turnaja zúčastniť nemohol. Urobili sme všetko, čo bolo v našich silách a vyhrali sme to pre neho,“ povedal Patrik Sepeši podľa webu 1fctatran.sk.

Kapitán kategórie 1. FC Tatran Prešov U12 na ihrisku odvádzal výborné výkony a darilo sa mu aj strelecky. Na Fragarii zaznamenal šesť presných zásahov.

"Ako tréner kategórie U12 musím povedať, že som s touto sezónou viac ako len spokojný. Hráči od prvého až do posledného tréningu makali na tom, aby sa zlepšovali a šli výkonnostne hore. O tom hovoria aj výsledky, ktoré sme počas sezóny dosiahli. Viac ma však teší herný prejav mužstva, ktorý sa počas sezóny radikálne zlepšoval,“ uviedol tréner kategórie U12 Peter Baláž.

A v obrazoch si pozrite aj to, ako bojovali o čo najlepšie výsledky hráči Prešova v malom futbale. Kliknite si fotogalériu.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Takto bojovali o zlato: MS v malom futbale vyhrali Prešovčania
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM