Tlačové správy

UNIQA GSC: Neisté časy ukážu, či ste stabilným zamestnávateľom

Situácia súvisiaca s ochorením COVID-19 preverila mnohé aspekty našich životov. Preverila však aj mnohých zamestnávateľov, ktorí si do svojich charakteristík a pracovných ponúk uvádzali prídavné meno „stabilný“. Jedným z nich je aj spoločnosť UNIQA GSC.

Ilustračný obrázok k článku UNIQA GSC: Neisté časy ukážu, či ste stabilným zamestnávateľom
Zdroj: UNIQA GSC

Obdobie poznačené pandémiou je pre firmy a ich zamestnancov veľkou skúškou. Tímy boli a sú skúšané, či sú dostatočne súdržné.

Firmám toto obdobie ponúklo príležitosť flexibilne reagovať a kreatívne podporiť svoje tímy, a tak prehĺbiť vzájomnú dôveru. Za každým úspechom firmy totiž stoja ľudia, ktorí v nej pracujú. „Ľudia sú najzákladnejšou a najdôležitejšou esenciou našej spoločnosti. Firma bez ľudí je ako ľudské telo bez srdca. Keby chýbalo srdce, život by nebol možný,“ vysvetľuje filozofiu firmy UNIQA GSC vedúca tímu HR, Jana Kosdiová.

Počas pandemického obdobia si uvedomila, že tou najvhodnejšou cestou je vzájomná spolupráca, pomoc a záujem jeden o druhého.

Dôkazom súdržnosti v spoločnosti UNIQA GSC je získanie prvého miesta v súťaži najatraktívnejších zamestnávateľov – a to práve v náročnom pandemickom roku 2020.

Zdroj: UNIQA GSC

Úspech však ide ruka v ruke aj so zodpovednosťou. „Plne si uvedomujeme mieru zodpovednosti, ktorá je v tomto náročnom období poznačenom pandémiou ešte dôležitejšia, než kedykoľvek predtým. Aj preto sme sa v UNIQA GSC rozhodli prispieť k podpore ochrany zdravia nielen našich zamestnancov, ale aj širokého okolia. Všetkým zamestnancom, ktorí absolvujú očkovanie, doprajeme dva dni voľna na regeneráciu a zotavenie”, hovorí J. Kosdiová.

„Popri zodpovednosti sú dôležitými piliermi našej spoločnosti aj stabilita, istota a kvalita odvedenej práce. Tieto atribúty nám umožňujú exponenciálne rásť už neuveriteľných 25 rokov a prakticky bez ujmy prekonávať aj náročnejšie časy. Vďaka dopytu po našich kvalitných servisných službách v koncerne sme aktuálne presiahli hranicu 650 zamestnancov. Počas celého uplynulého štvrťstoročia sme sa neustále snažili napredovať a poskytovať špičkové služby. Flexibilita a konštantné zvyšovanie odbornosti našich zamestnancov sú zároveň dôvodom našich doterajších úspechov a dlhodobej tradície na trhu práce,“ hodnotí roky na trhu Tibor Zalabai, konateľ spoločnosti.

Spoločnosť UNIQA GSC ako Najzamestnávateľ roku 2020 hľadá do tímu šikovných ľudí na rôzne zaujímavé administratívne a IT pozície.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM