Tlačové správy

UNIQA GSC dlhodobo v TOP5 najatraktívnejších zamestnávateľov

Spoznali sme najzamestnávateľov za rok 2023. V pätici najlepších sa opäť umiestnila spoločnosť UNIQA GSC.

Ilustračný obrázok k článku UNIQA GSC dlhodobo v TOP5 najatraktívnejších zamestnávateľov
Zdroj: UNIQA GSC

Najzamestnávateľ je prestížna anketa, ktorú každoročne vyhlasuje portál profesia.sk. Jej cieľom je priniesť reálny pohľad existujúcich i potenciálnych zamestnancov na Slovensku na to, ako vnímajú jednotlivé firmy, ich benefity a celkový imidž. Aktuálne dvanásty ročník ankety priniesol rebríček najatraktívnejších zamestnávateľov celkovo v jedenástich kategóriách, a to podľa segmentov, v ktorých jednotlivé spoločnosti pôsobia.

Oproti minulým rokom však nastala v metodike hlasovania malá zmena. V záujme zvýšenia dôveryhodnosti a relevantnosti výsledkov sa organizátori rozhodli zapojiť do rozhodovania o najatraktív­nejších zamestnávateľov aj odbornú porotu, ktorá posudzovala employer brandingové aktivity zúčastnených firiem, a takisto sa zohľadňovalo aj umiestnenie v nominácii na základe dát z portálu profesia.sk.

Jednou zo súťažných kategórií sú už tradične Centrá zdieľaných služieb, kde bola konkurencia aj toho roku mimoriadne vysoká. Sily si zmerali renomované značky zamestnávateľov, akými sú napríklad IBM, Henkel Slovensko, Lenovo, Amazon, Dell Technologies a mnoho iných, spolu dvadsaťštyri spoločností. V rebríčku najlepších už tradične nechýbala ani spoločnosť UNIQA GSC, ktorá v ankete obsadila krásne štvrté miesto.

Zdroj: UNIQA GSC

„Z úspechu, ktorý sme dosiahli, máme obrovskú radosť. Sme hrdí, že sa nám dlhodobo darí obsadzovať najvyššie priečky a udržiavať sa medzi TOP5 najatraktívnejšími zamestnávateľmi na Slovensku vo svojej kategórii. Práve dlhodobý úspech je pre nás cenným kompasom, že smer, ktorý sme si ako zamestnávateľ vytýčili, je správny,” povedal Tibor Zalabai, konateľ spoločnosti UNIQA GSC.

V UNIQA GSC pracuje v súčasnosti už viac než 850 talentovaných ľudí a ich počet neustále narastá. „Snažíme sa byť atraktívnym zamestnávateľom nielen “na papieri”, ale aj v bežnej realite dňa. Pozorne počúvame, čo ľudia potrebujú a očakávajú a robíme všetko preto, aby sme im vyšli v ústrety. Neustále preto optimalizujeme aj náš balíček firemných benefitov,” hovorí Jana Kosdiová, Head of People UGSC a dodáva: „K najobľúbenejším benefitom dlhodobo patrí najmä flexibilná pracovná doba, ktorá ľuďom umožňuje udržiavať zdravú rovnováhu medzi osobným a pracovným životom, ďalej je to bezplatné jazykové vzdelávanie, vďaka ktorému môže každý člen nášho tímu napredovať vlastným tempom. Oceňovaným stimulom je aj finančné ohodnotenie vrátane 13. a 14. platu.”

Ako vyzeral víťazný rebríček najzamestnávateľov v kategórií Centrá zdieľaných služieb?

1. HENKEL SLOVENSKO s.r.o.
2. IBM
3. Lenovo (Slovakia) s.r.o.
4. UNIQA Group Service Center Slovakia, spol. s r.o.
5. Dell Technologies
6 – 10.
JOHNSON CONTROLS INTERNATIONAL spol. s.r.o.
Amazon (Slovakia) s.r.o.
Deutsche Telekom Services Europe Slovakia s.r.o.
ON Semiconductor Slovakia, a.s.
Swiss Re

Poďte aj vy zistiť, aké je to pracovať pre spoločnosť, ktorá sa dlhodobo umiestňuje na najvyšších priečkach rebríčku popularity. Na kariérnom portáli profesie, ako aj na kariérnej podstránke spoločnosti UNIQA GSC, môžete objaviť množstvo atraktívnych pracovných pozícií od administratívnych činností až po IT. Stačí si vybrať tú najvhodnejšiu pre vás.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: UNIQA GSC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM