Ľubomír Hudačko Správy

Unikátna mapa toaliet v Prešove: Ak si potrebujete odskočiť, v nej nájdete presný zoznam kam zájsť!

Poznáte to. Nekonečné vybavovačky v meste a nutnosť prerušiť hoci aj dôležité rokovania navštívením toalety. Kde je však v Prešove možnosť odskočiť si? Zistili sme pre vás podrobný zoznam a prehľad aj bezplatných WC.

Ilustračný obrázok k článku Unikátna mapa toaliet v Prešove: Ak si potrebujete odskočiť, v nej nájdete presný zoznam kam zájsť!
Zdroj: TASR

Niekedy nepotrebuješ vedieť, kde je sever, alebo východ, ale to, kde je záchod – tak takéto motto sprevádza vznik webovej stránky wckompas, ktorá chce byť pomocníkom pre všetkých hľadajúcich. Niekedy je informácia o tom, kde sú záchody, životne dôležitá.

Jedným z najčastejších problémových príznakov Crohnovej choroby, ulceróznej kolitídy, ale aj ďalších nešpecifických črevných zápalov je hnačka. Práve táto telesná nepríjemnosť sprevádza pacientov pri živote s chorobou a neraz im tak strpčuje život, že sa rozhodnú svoj spoločenský život minimalizovať a pohybovať sa v priestore, kde o toaletách vedia. WCkompas je interaktívna webová mapa, na ktorej sú vyznačené verejne prístupné toalety. Nájdeme tam, samozrejme, aj tie prešovské.

Je určený hlavne ľuďom, ktorí sú postihnutí Crohnovou chorobou alebo iným nešpecifickým zápalovým ochorením čriev. Webová stránka je súčasťou aktivít Slovak Crohn clubu. Informuje teda na nej, kde si v Prešove môžeme odskočiť. Zistili sme, že je v našom meste hneď 10 miest, ktoré môžeme navštíviť. Okrem čerpacích staníc a hypermarketov je však len jediná šanca vyriešiť dotierajúci problém v centre mesta. Za verejné toalety si na Hlavnej ulici pripravte od 10 do 17 centov.

foto: ilustračné

Mapa WC, čo ukáže, kde si môžeme v Prešove odskočiť!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM