Ľubomír Hudačko Rôzne

Udalosti z mesta bavia ľudí: Prešovské metro aj úvaha o kandidatúre na primátora

Na neveselé dianie zareagovali veselými hláškami. Udalosti, ku ktorým došlo v Prešove, sa postarali aj o rôzne humorné komentáre. Došlo aj na slová o prešovskom metre.

Ilustračný obrázok k článku Udalosti z mesta bavia ľudí: Prešovské metro aj úvaha o kandidatúre na primátora
Foto: Ľubomír Hudačko

Neveselé udalosti, ktoré sa stali v uplynulých dňoch v našom meste, okrem nepríjemností vyvolali aj vlnu zábavných hlášok Prešovčanov. A tak sa obyvatelia mohli stretnúť so všakovakými humornými „teóriami“, ktoré reagovali na situáciu, ku ktorej došlo na Hollého ulici a neskôr pri Lesíku delostrelcov. V Prešove sa totiž počas troch dní dvakrát prepadla časť cesty.

Najprv sa časť cesty prepadla na Hollého ulici neďaleko nemocnice a neskôr len niekoľko metrov od tejto prvej lokality, pri Lesíku delostrelcov. Obe situácie spôsobili vodičom komplikácie, keďže kvôli spomínaným udalostiam bol daný priestor na čas uzavretý. Po informovaní, čo sa na cestách v meste stalo, sa na facebooku začali objavovať aj rôzne humorné hlášky diskutujúcich. Vybrali sme hneď niekoľko z nich.

„V Prešove sa jazdí len s pevnými nervami, už to nemôžu zniesť ani samotné cesty. A tak sa prepadli od hanby,“ smial sa Pavol. Iní zase pre zmenu poukázali na to, čo sa pred rokmi v treťom najväčšom meste na Slovensku plánovalo. „V podzemí sa snáď začalo stavať to sľubované metro. Po prepade cesty sme sa mohli pozrieť, ako to pokračuje, ale cestári diery už opravili,“ glosoval pre zmenu Štefan.

Zazneli však aj rôzne ďalšie hlášky. Bonmot pridala napríklad i Katarína. „Niekto asi použil formulku, že nech sa prepadnem do Západného Nemecka, ak nemám pravdu a možno sa to splnilo.“

Ohľadom spomínaného diania ostatných dní vznikla dokonca aj básnička, čo si všimol i exprimátor Pavel Hagyari. Ten patrične celú situáciu, ku ktorej došlo v našom v meste, aj okomentoval. „Asi začnem uvažovať o opätovnej kandidatúre na primátora na budúci rok,“ napísal na sociálnej sieti.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM