Ľubomír Hudačko Rôzne

Úchvatný pohľad na Galériu pod holým nebom: Prešovčania spoznali ďalšie dielo, FOTO

Usilovnosť Daniela Hlávku oceňujú mnohí Prešovčania. V Galérii pod holým nebom na Okružnej ulici pribudlo ďalšie jeho parádne dielo.

Ilustračný obrázok k článku Úchvatný pohľad na Galériu pod holým nebom: Prešovčania spoznali ďalšie dielo, FOTO
8
Galéria

Nádhera, ktorá dokáže potešiť oči okoloidúcich. Takú môžete vidieť na Okružnej ulici v Prešove v rámci Galérie pod holým nebom, kde už pribudlo ďalšie dielo. Tentoraz umelec Daniel Hlávka upriamil pozornosť na jednu z uličiek centra Prešova.

„Daniel Hlávka – umelec, ktorý dostal ďalšie zadanie, ukončil pohľad na Svätoplukovu ulicu. Počas jeho práce my riešime ďalšie dôležité veci, akými sú informačné tabule, či osvetlenie,“ informovalo na svojom facebooku OZ J.D – Galéria J.L. To dodalo, že ďakuje aj jednej z firiem, že im riešila nasvietenie všetkých doterajších pohľadov. „Nech je to všetko tip-top,“ doplnilo.

Spomínané občianske združenie ďalej informovalo, že vyobrazovaná budova na najnovšom diele bola kedysi kinom. „To si už pamatajú len "starí Prešovčania“. Dielo sa rodilo pomaly, ale práca umelca je precízna. Ide o pohľad na kino Olympia, ktore stoji na ulici, ktorá sa volala kedysi Ružová," doplnili kompetentní zaujímavosť. Ako nové dielo vyzerá si môžete pozrieť aj v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Prešovčania na ulici obdivujú novú maľbu: Na Okružnej pribudla ďalšia nádhera!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM