Aktualizované Správy

Tunel Branisko museli načas UZAVRIEŤ: Na mieste došlo k VÁŽNEJ nehode po čelnej zrážke

Na mieste zasahujú štyria hasiči z Beharoviec, dve vozidlá záchrannej zdravotnej služby a aj vozidlo Národnej diaľničnej spoločnosti.

Ilustračný obrázok k článku Tunel Branisko museli načas UZAVRIEŤ: Na mieste došlo k VÁŽNEJ nehode po čelnej zrážke
2
Galéria

Tunel Branisko je aktuálne pre dopravnú nehodu uzavretý. TASR o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

Podľa jeho slov došlo v tuneli k čelnej zrážke dvoch osobných motorových vozidiel, pri ktorej sa zranila jedna osoba.

„Na mieste zasahujú štyria hasiči z Beharoviec s jedným kusom techniky. Sú tam tiež dve vozidlá záchrannej zdravotnej služby a jedno vozidlo Národnej diaľničnej spoločnosti,“ povedal operačný dôstojník.

Vodiči so zraneniami

Podľa polície došlo k zrážke dodávky a osobného auta.

„Vodič osobného auta, ktorý išiel v smere z Popradu do Prešova prešiel do protismeru a došlo k zrážke. Obaja vodiči utrpeli zranenia. Alkohol u vodičov zistený nebol. Nehodou sa intenzívne zaoberáme a zisťujeme okolnosti ako aj príčiny jej vzniku,“ potvrdila Prešovská krajská polícia na sociálnej sieti s tým, že tunel bol v tom čase neprejazdný.

AKTUALIZÁCIA 12:45

Tunel bol následne popoludní sprejazdnený. Potvrdila to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. Na mieste zasahovala polícia a záchranné zložky vrátane leteckých záchranárov z Popradu.

Objektívom: Vážna dopravná nehoda v tuneli Branisko
2
Galéria
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM