Ľubomír Hudačko Rôzne

Tri vtipné momenty z Prešova: Zažili sme ich na vlastnej koži, pobavte sa aj vy

Človek ani nevie ako a stane sa svedkom vtipných udalostí. V Prešove sme ich narátali hneď tri a ak sa chcete nimi pobaviť aj vy, čítajte, o čo išlo.

Ilustračný obrázok k článku Tri vtipné momenty z Prešova: Zažili sme ich na vlastnej koži, pobavte sa aj vy
Zdroj: TASR

V Prešove sme svedkami raz za čas vtipných momentov, ktoré stoja za to. Stalo sa tak aj v momente, keď „známa firma“ potulujúca sa v meste si od nás už po niekoľkýkrát pýtala peniaze. „Pane, nemáte drobné?“ V rýchlom kroku sme však nemali čas sa porozprávať dlhšie a tak sme ponuku odmietli. Čo však čert nechcel, oproti sme zbadali známu prešovskú osobnosť. A tá by iste nemala problém zo svojho platu niečo dotknutej pýtajúcej prihodiť. Nedalo nám to a svojsky sme túto ponuku okomentovali: „Skúste poprosiť pána poslanca, ktorý ide oproti. Veď vo voľbách mal úspech,“ na čo sa pani otočila práve k nemu a svoj pokus zopakovala. S dobrým pocitom a sledu šťastnej náhody sme, hádam, pomohli aj takto :-)

Ďalší moment nastal v prešovskej MHD. Vo chvíli, keď autobus už zastavuje, každý si myslí, že je rad na otvorenie dverí a výstup. Presne takto to vnímal aj muž, ktorý na zastávke chcel opustiť priestor dverí. Keďže vozidlo už zastavilo, ale dvere sa ešte neotvárali, spustil „prosbu“ na ich otvorenie: „Dzvere! Dzvere!“, ale vodič ich správne ešte neotváral, pretože čakal, kým sa pred ním stojaci autobus pohne ďalej a urobí to tak až na vyznačenom mieste. A teda mu následne aj duchaprítomne odpovedal: „Ja znam, su zavrete a co ako?“ čím pobavil všetkých cestujúcich.

Tretí moment sme na vlastnej koži začuli takisto len náhodou. Na prešovskej ulici bola gitaristka. Jej hlas a hudobný nástroj bol počuť už z diaľky. V jednu chvíľu však prestala hrať a keď sme akurát okolo nej prechádzali, počas rýchleho kroku komentovala situáciu poriadne namrzene: „Se*em na to, vyberem z bankomatu,“ povedala, na čo sme spustili neutíchajúci smiech. Ďalší komentár to už snáď ani nepotrebuje :-)

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM