Ľubomír Hudačko Kultúra

Tretí ročník prešovského podujatia na Okružnej: Aké kapely zahrajú na Drinkinfeste?

Minifestival na Okružnej ulici v Prešove bude otvárať brány svojho už tretieho ročníka! Stane sa tak opäť za účasti výsadne domácich kapiel, ktoré oganizátori pozývajú na podujatie Drinkin fest. Kedy sa môžu návštevníci tešiť na rezké tóny z prešovského Seattlu a kto všetko sa na pódiu predstaví?

Ilustračný obrázok k článku Tretí ročník prešovského podujatia na Okružnej: Aké kapely zahrajú na Drinkinfeste?
Zdroj: Dnes24.sk

Organizátori so štúdiom Umpax pripravili festival 9.8.2014 so začiatkom o 15:00 hod. Pozvanie prijali opäť skvelé prešovské kapely, ktorých hostili a budú hostiť v multimediálnom štúdiu Umpax v rámci relácie Svetlá hodinka.

Na treťom ročníku sa predstavia vo svojej životnej forme Millas Groove, Frequency, Edo Klena a klenoty, Šarišská nátierka, Hrdza a Heľenine oči. Okrem vystúpení kapiel budú prítomní borci zo StreetInk Tattoo Studio, ktorí okrem pokecu o tetovani či maľovaniu na telo, dajú možnosť jednému z vás vyhrať tetovanie v hodnote 200 eur. Open Air časť minifestivalu ktorá sa odohrá na parkovisku pri Drinkine (Okružná 33, Prešov) končí pár minút pred 22:00 hod.

„Samozrejme oslava hudby pokračuje ďalej v priestoroch Drinkinu afterparty s formáciou DJov prezentujúcich real house music Back2love. Podujatie moderuje duo výborných prešovských moderátorov: Radovan Kolarčík a Peter Milkovič. Priestor parkoviska pri Drinkine má svoje limity a preto je stanovený maximálny počet vstupov na 600 kusov. Vstupné je symbolických 5 eur,“ pozývajú na podujatie organizátori.

foto: hrdza

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM