Futbal

Tréner Tatrana Prešov Mišovec po výhre v Šamoríne: Prezradil, čo treba k postupu

Výhru strieda prehra a naopak. Asi takto nejako vyzerajú výsledky futbalistov Tatrana Prešov v aktuálnej sezóne II. ligy. Tréner prezradil čosi k postupu.

Ilustračný obrázok k článku Tréner Tatrana Prešov Mišovec po výhre v Šamoríne: Prezradil, čo treba k postupu
Zdroj: TASR

Anton Mišovec, tréner 1. FC Tatran Prešov: „Po dvoch prehrách sme boli proti Šamorínu úspešnejší. Vyhrali sme nad kvalitným súperom, ktorý má dobrých hráčov z Brazílie. Stretnutie bolo bojovné. Koncentrovaným a bojovným výkonom sme domácich držali ďaleko od brány a šance sme mali my. Súper nemal vážnejšie príležitosti ani v druhom dejstve. Za celý zápas, za bojovnosť a tímový výkon chcem mužstvo pochváliť. Hralo sa v daždi, hráči podali slušný výkon. Bol by som rád, keby sme na výhru nadviazal aj v utorok v pohári a v sobotu proti Interu. Fanúšikovia by radi počuli, že Tatran chce po smolnom vypadnutí postúpiť. K tomu však treba stabilizovaný tím, zázemie, štadión, divácku podporu a všetko čo do prvej ligy patrí,“ dodal prešovský tréner pre 1fctatran.sk.

  • FC STK Fluminense Šamorín – 1. FC Tatran Prešov 1:2 (0:1)
  • Góly: 87. Matheus – 8. Leško, 51. Dzurík
  • ŽK: Guilherme – 1. Maník, 87. Lukáč
  • Rozhodovali: Rojček – Vitko, Vician
  • 320 divákov
  • Zostava Prešova: Lukáč – Kačala, Dzurík, Luberda ©, Petko – Micherda, Keresteš, A. Leško (86. Špilár), Maník (80. Bartek) – Strachan (72. Šimko), Hošek.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM