Aktualizované Krimi

OBROVSKÁ tragédia pri Fekišovciach: Zrážku auta s kamiónom neprežili traja ľudia, FOTO

Na mieste udalosti boli aj leteckí záchranári, no vzhľadom na stav účastníkov nehody nebol ich zásah potrebný.

Ilustračný obrázok k článku OBROVSKÁ tragédia pri Fekišovciach: Zrážku auta s kamiónom neprežili traja ľudia, FOTO
6
Galéria

Zrážka osobného motorového vozidla s kamiónom pri obci Fekišovce v okrese Sobrance si v pondelok popoludní vyžiadala tri obete.

Ďalšie zaujímavosti zo siete Dnes24:

Aj vrtuľník

Cesta I/19 je pre dokumentovanie nehody neprejazdná, premávku v úseku riadi polícia, obchádzka vedie cez obec Veľké Revištia. Potvrdila to pre TASR košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

„Na mieste nehody sa nachádzali tri osoby bez známok života, ešte ich nemáme stotožnené,“ uviedla s tým, že k zrážke vozidiel došlo po 14.00 hod. Na mieste udalosti boli aj leteckí záchranári, no vzhľadom na stav účastníkov nehody nebol ich zásah potrebný.

„Posádka leteckých záchranárov si po pristátí prevzala 55-ročného muža do svojej starostlivosti. Žiaľ, zranenia, ktoré utrpel, boli nezlučiteľné so životom a lekár mohol konštatovať len úmrtie,“ priblížila hovorkyňa AIR – Transport Europe (ATE) Zuzana Hopjaková.

Ako doplnila hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Alena Krčová, štvrtého účastníka nehody s poranením nohy a s akútnou stresovou reakciou po ošetrení záchranári previezli do nemocnice.

Na rovnej ceste

Ako uvádza portál noviny.sk, k nehode došlo na rovnom úseku cesty.

„Oproti osobnému autu išiel na ceste ťahač s návesom. Zrážke sa vodič ťahača na poslednú chvíľu snažil vyhnúť, no nepodarilo sa mu to. Auto sa obrátilo do protiľahlých priekop,“ píše spomínaný web.

Vodič nákladného auta sa podrobil dychovej skúške. Tá mala negatívny výsledok.

Ďalšie aktuálne témy

3 MŔTVI PRI ZRÁŽKE AUTA A KAMIÓNA Nehoda sa stala pri Fekišovciach smerom na Sobrance. Viac informácií prinesie Polícia SR - Košický kraj.

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Monday, May 23, 2022
Tri životy si vyžiadala nehoda na východe Slovenska
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM