Ľubomír Hudačko Krimi

Tragická nehoda na diaľnici pri Prešove: O život prišiel mladý Dominik

Na diaľnici D1 medzi Prešovom a Košicami došlo k tragickej dopravnej nehode. Pri nešťastí prišiel o život mladý vodič nákladného auta Dominik.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na diaľnici pri Prešove: O život prišiel mladý Dominik
Zdroj: Mária Salnická

Vo štvrtok došlo na diaľnici D1 k tragickej dopravnej nehode. „Dominik (ročník 1989) z nezistených príčin narazil s vozidlom do pred ním idúceho prívesného vozíka, ktorý bol pripojený k nákladnému motorovému vozidlu, to patrilo NDS. Tam bol vodič Peter (ročník 1971),“ povedala krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Dominik podľa jej slov zostal zakliesnený v kabínovej časti vozidla a utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým podľahol. „Spolujazdec vo vozidle Lukáš (ročník 1988) bol po ošetrení RVZP s ľahkými zraneniami prevezený do nemocnice na traumatológiu. Telo Dominika bolo prevezené na súdnu pitvu,“ uviedla Migaľová.

Škoda na autách bola vyčíslená spolu na 55 000 eur. Okolnosti dopravnej nehody a miera zavinenia sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

„K nehode došlo na diaľnici D1 Košice – Prešov na úrovni obce Ličartovce. V dôsledku dopravnej nehody bola diaľnica uzatvorená a striedavo otváraná pre zásah záchranných zložiek,“ povedal pre náš spravodajský portál operačný dôstojník prešovského HaZZ.

Tragická nehoda neďaleko Prešova: Pri nešťastí vyhasol mladý život!
4
Galéria
Zdroj: Mária Salnická
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM