Ľubomír Hudačko Správy

Toto je možné snáď len v Prešove: Pozrite, ako vodiči zaparkovali na Sekčove! FOTO

Správne zaparkovať je niekedy zrejme až nadľudský výkon. Presvedčil sa o tom aj náš čitateľ, ktorý neváhal zdokumentovať nezvyčajnú polohu áut na prešovskom sídlisku. Nestalo sa totiž prvýkrát, aby vodiči vymysleli čudnú kreáciu vedľa príkladne zaparkovaných tátošov. Presvedčte sa sami...

Ilustračný obrázok k článku Toto je možné snáď len v Prešove: Pozrite, ako vodiči zaparkovali na Sekčove! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

To sa len tak nevidí. Teda, v Prešove možno aj celkom áno. Minimálne na Sekčove môžete byť totiž svedkami čudného parkovania, nejeden vodič si tam s tým rozhodne hlavu neláme. Prišiel na to aj náš čitateľ, ktorý zvečnil čudné kreácie na parkovisku.

„Prišiel som z práce a chcel som zaparkovať. Miesto som síce našiel, avšak, netuším, kto bol ten chlapík. Parkoval, ako parkoval a zaberal pritom voľné miesta. Snáď tam takto nestál celú noc,“ opísal nádejne svoj pohľad na vec čitateľ Lukáš.

Ako dodal, situáciu zdokumentoval oproti Exnárovej na Sekčove, no prihodil ešte jeden dôkaz čudnej polohy auta a opäť na Exnárovej. Tam chlapík stal do rána. „Ako dlho presne, to netuším, pretože som šiel ráno do práce. Vtedy večer som si miesto nenašiel a musel som ísť inam,“ dodal rozčarovaný čitateľ.

Čítajte tiež:

Aj vy máte to šťastie? 5 nepriestrelných argumentov, prečo je dobré byť východniarom

20 najlepších východniarskych výrazov: Ruku na srdce, ktoré denne používate vy? :)

foto: Lukas

Parkovanie á la Prešov: Na Sekčove sa to dá aj takto!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM