Ľubomír Hudačko Rôzne

Titul Mister Sympatia 2017 má fešák z Prešovského okresu: Dárius opísal svoje dojmy

Zaujal natoľko, že získal titul sympaťáka. Dárius z Prešovského okresu nám porozprával zo súťaže Mister Infinity Beauty Par Excellenece 2017 svoje dojmy.

Ilustračný obrázok k článku Titul Mister Sympatia 2017 má fešák z Prešovského okresu: Dárius opísal svoje dojmy
6
Galéria
Zdroj: archív Dárius Ondria

Súťaž pútala pozornosť najmä v radoch ženskej časti publika. Veď pre porotou sa predviedli fešáci, ktorá bojovali o prestížny titul. Ocenenie si navyše odniesol aj jeden z favoritov z nášho okresu, titul Mister Sympatia 2017 získal Dárius Ondria z Ovčieho.

Nemal potuchy

Ako sám hovorí, vôbec nemal potuchy že niečo vôbec vyhrá. „Mal som konkurenciu, tak bolo to napínavé. Do súťaže som šiel so skvelou náladou a s možnosťou, že ma to posunie ďalej,“ povedal pre náš portál. Atmosféra bola podľa jeho slov vynikajúca a cítil som sa tam skvelo. „Myslím si, že vzťahy medzi súťažiacimi boli super, takže som rád, že som spoznal nových ľudí,“ prezradil. Pred súťažou nacvičovali chôdzu a rôzne detaily, aby to bolo viac-menej dokonalé.

Zážitkov má mnoho a atmosféru na súťaži si pochvaľuje. „Pre mňa bola táto súťaž v rámci zážitkov, pretože modelingu sa venujem aj profesionálne. Určite odporúčam sa do takejto súťaže prihlásiť. Som rád, že som sa dostal práve ja do finálovej štvorky,“ povedal ďalej Dárius.

Skok padákom

Mister Sympatia navyše získal darček v podobe skoku s padákom. „Tak na to sa veľmi teším, už skôr som po niečom takom túžil. O jeden deň z letných prázdnin mám už postarané,“ smeje sa mladík. Na záver však prezradil aj to, že má priateľku, ktorá ho po súťaži poriadne vychválila. „Mám priateľku a povedala, že bola nesmierne hrdá, že má takeho priateľa. Vedela, že to vyhrám a vôbec ju to neprekvapilo. Ako povedala, je najšťastnejšie dievča, že má najsympatickejsieho chlapa vo svojom živote,“ tlmočil slová svojej polovičky fešák z Prešovského okresu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Dárius z Ovčieho pri Prešove: Na súťaži získal titul Mister sympatia
6
Galéria
Zdroj: archív Dárius Ondria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM