Tip na gurmánsky víkend: Talianska kuchyňa v hoteli Lesná****
Taliansky šéfkuchár Luca Nucciarelli, ktorého láska k vareniu priviedla až na Slovensko, dnes pôsobí ako šéfkuchár v reštaurácii Pezzo D´Italia vo Vrútkach. Začínal už ako 16 ročný mladík v reštaurácii u svojej tety v Toskánsku, a práve chystá nezabudnuteľný večer v jednom z tatranských hotelov.
Zarezervujte si pobyt na celý víkend, alebo len miesto v reštaurácii na sobotný večer.
Víkendový pobyt 24.-26.5.2019:
CENA POBYTU
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 269 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 289 €
SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENE
- Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci v apartmánoch Superior Suite alebo dvojlôžkovej izbe Štandard
- Raňajky podávané formou bufetových stolov
- Večera v SOBOTU – Degustačné 5-chodové špeciálne menu pod taktovkou Luca Nucciarelliho
- Ochutnávka tradičných talianskych špecialít
- 1 x denne vstup do bazéna v cene ubytovania neobmedzene v čase otváracích hodín
- V čase návštevy bazéna vstup do hot zóny na neobmedzený čas
- Set kávy a čaju na izbe
- Vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie v celom hoteli BEZPLATNE
- Vstup do fitness BEZPLATNE
- Parkovanie BEZPLATNE
Večera bez ubytovania:
Cena samostatnej večere, ktorá sa uskutoční v sobotu 25.5.2019 o 18:00, je 45€/osoba. Degustačné 5-chodové špeciálne menu obsahuje:
PREDJEDLO:
Paradajka plnená zaúdeným baklažánom a guanciale podávané s omáčkou
z ricotty, kaviár s balzamicovým octom a bazalkovým olejom
POLIEVKA:
Fazuľový krém s krúpami a chmeľom, tartar z kreviet a žĺtkové
kvapky
CESTOVINA:
Domáce spaghetti podávané na omáčke z fermentovaného cesnaku, sardinky,
espuma z bufalo mozzarelly, gél z paradajok a kaparový prach
HLAVNÉ JEDLO:
Panenka z mangalice, pyré z bielej špargle, púpavové výhonky, tapioca zo
sladkého drievka a omáčka z brandy a ružového korenia
DEZERT:
Čokoládovo škoricový mousse, mandľové pusinky, gél z modrého
ibišteka
(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy