Monika Földešiová Tlačové správy

Tip na darček: Viete už, čo deťom pod stromček?

(PR) - Je pred Vianocami a Ježiško stále pre vaše deti nič nemá? Hlavne žiaden stres. Po prečítaní tohto článku si budete mať z čoho vyberať.

Ilustračný obrázok k článku Tip na darček:  Viete už, čo deťom pod stromček?
Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajší darček som ja, Ľúbime nášho tatina, Moje 1. Vianoce alebo Mamin hrdina. Tak takéto nadpisy na detskom oblečení sú čoraz populárnejšie nielen u nás, ale všade na svete. Teraz máte možnosť kúpiť si ich aj na e-shope s detským sortimentom www.dudel.sk

Nájdete tam oblečenie na každé ročné obdobie, aj so zábavnými či rozprávkovými motívmi. E-shop je venovaný deťom od 0–8 rokov, ale dá sa tu nájsť oblečenie aj pre trošku staršie deti. Detské mikiny, nohavice, plienky, bundy, vetrovky, či pančuchy môžete mať doma už do 24 hodín!

Potešia sa určite aj budúce mamičky – tehuľky, ktoré si budú môcť vybrať z niekoľkých kúskov veľmi vkusného a moderného oblečenia. Okrem toho môžete pre svoje deti v kategórii hračky – darčeky vybrať malé prekvapenie. Dudel je zákazníkmi overený internetový obchod, ktorý určite nesklame vašu dôveru.

Darovať môžete aj poukážku!

Ak je (budúcou) mamičkou vaša kamarátka alebo rodinná známa, určite ju poteší darčekový poukaz – voucher. Za ten môže svojej ratolesti kúpiť čokoľvek z e-shopu v hodnote od 20 do 100 eur. Stačí si len vybrať na www.dudel.sk

foto: ilustračné, dudel.sk

Dudel.sk
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM