Tlačové správy

Tip do kina + SÚŤAŽ: Obľúbená kultovka 90. rokov má svoje pokračovanie. A opäť bude ohrozené celé ľudstvo

Dvadsať rokov sme sa pripravovali. Oni tiež. Mimozemská civilizácia opäť udrie. Je na to ľudstvo pripravené? To sa dozviete v pokračovaní jedného z najúspešnejších filmov všetkých čias. Deň nezávislosti: Nový útok prichádza do slovenských kín od 23. júna.

Ilustračný obrázok k článku Tip do kina + SÚŤAŽ: Obľúbená kultovka 90. rokov má svoje pokračovanie. A opäť bude ohrozené celé ľudstvo
Zdroj: CinemArt

V réžii Rolanda Emmericha sa s vyspelým a bezcitným mimozemským nepriateľom popasujú Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman, Maika Monroe, Travis Tope, William Fichtner, či Charlotte Gainsbourg.

Deň nezávislosti režiséra Rolanda Emmericha pred dvadsiatimi rokmi nanovo vymedzil žáner katastrofického filmu, priniesol nový typ celosvetovej katastrofy a ohrozenia celého ľudstva. Teraz sa vracia, aby dokončil to, čo vtedy začal. Súboj ľudstva s brutálnym a technologicky nadriadeným mimozemským nepriateľom bude buď víťazný, alebo posledný, pretože v prípade porážky žiadny človek neprežije.
Spolu s Rolandom Emmerichom sa vo filme Deň nezávislosti: Nový útok stretnete aj s niektorými hrdinami a pamätníkmi predchádzajúceho súboja s mimozemšťanmi v čele s Jeffom Goldblumom a Billom Pullmanom. Doplní ich množstvo odvážnych nováčikov, napríklad Liam Hemsworth (Hunger Games) a Charlotte Gainsbourg (Melancholia, Nymfomanka).

Balíčiek cien k filmu Deň nezávislosti 2 vyhrávajú:
Richard Kulaviak, Katarína Straková, Jana Štefániková.

Tip do kina + SÚŤAŽ: Obľúbená kultovka 90. rokov má svoje pokračovanie
1
Galéria
Tip do kina + SÚŤAŽ: Obľúbená kultovka 90. rokov má svoje pokračovanie
26
Galéria
Zdroj: CinemArt
Zdroj: CinemArt
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM