Marcel Mojžiš Futbal

Ťažký zápas Tatranu: O víťazstve napokon rozhodli brejky

Druhé kolo Corgoň ligy bolo pre futbalistov Prešova po ťažkom boji napokon úspešné. Do vlastnej brány nedostali ani gól, naopak súperovi zo Senice ich na domácej pôde z brejkov strelili dva. Prešovčania mohli pritom ísť do vedenia už v druhej minúte.

Dve minúty po začiatku stretnutia Varadi fauloval v pokutovom území Marcina, no nariadený pokutový kop Adam nevyužil. Hostia sa zo šoku spamätali veľmi rýchlo, prevzali viac zápasu a ohrozovali Diviša, avšak z protiútoku Marcin nastrelil žrď. Frýdek na druhej strane ho napodobnil a aj hlavičku Varadiho Diviš vytlačil na brvno.

Po prestávke prevzali iniciatívu domáci, ktorých nakopol v 53. minúte Guba. Ich útočné snaženie zavŕšil Marcin gólom hlavou, keď do siete vrátil Švengerom vyrazenú loptu po Pribulovej prudkej strele. „Vedeli sme, že nás čaká ťažký zápas proti dobrému súperovi. Chceli sme sa predstaviť novým štýlom, no nie všetko sa nám vydarilo. Súper naše chyby nepotrestal, v druhom polčase sme už hrali lepšie a rozhodli o zaslúženom víťazstve,“ povedal tréner Prešova Angel Červenkov.

presov24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM