Ľubomír Hudačko Futbal

Tatran v druhom jarnom kole narazil na Hanisku: Futbalisti súpera zničili za 10 minút!

Na domácom štadióne Tatrana Prešov sa rozohralo druhé jarné kolo Doxxbet ligy. Koňare privítali Hanisku, s ktorou v tejto sezóne odohrali vyrovnané duely. Pred vlastnými fanúšikmi súpera napokon zničili behom desiatich minút.

Ilustračný obrázok k článku Tatran v druhom jarnom kole narazil na Hanisku: Futbalisti súpera zničili za 10 minút!
Zdroj: Dnes24.sk

Zimná pauza je už minulosťou aj pre domáce prostredie futbalistov Tatrana Prešov. V druhom jarnom kole privítali FK Hanisku, spočiatku šlo o vyrovnaný duel.

Prešovčania sa potom chopili iniciatívy a hrozili pred bránou súpera niekoľkými nebezpečnými loptami. Mali viac z hry a najmä šancu uhla v skrumáži volala po góle. Micherda ale neuspel, hoci brána bola odkrytá. Na druhej strane po polhodine hry zahrozil Cicman, ale mieril strelu nad. Tatran v podaní Katonu nepremenil ani ďalšiu šancu vďaka sľubnému úniku a veľkú možnosť spálil aj Labun v 43. minúte. Loptu trafil zle a preto sa polčas skončil bez gólov.

V tom druhom ale prišlo ku gólového uragánu. Najprv si Katona vypýtal penaltu po faule, ktorú premenil kapitán Jacko. Hneď na to zužitkoval center Tubonemi na 2:0 a skazu hostí dokonal po perfektnej nahrávke presnou ranou aj Hruška – 3:0. Tatran za desať minút súpera zničil tromi gólmi a mal vybavené. Na 4:0 potom zvýšil ešte Katona, po výbornej prihrávke pred bránu. Tubonemi následne zužitkoval ďalšiu penaltu na 5:0. Ten istý hráč dosiahol v 83. minúte hattrick, po zásahu brankára doklepol loptu do siete už na 6:0.

Pozrite si kompletnú tabuľku DoxxBet ligy

Môže vás zaujímať:

V Leviciach sa bolo na čo dívať: Zápas plný gólov napokon ovládli prešovskí futsalisti, diváci videli 15 kúskov

Dramatické finále Slovenského pohára: Prešovskí volejbalisti otočili z 0:2 a získali prvé zlato od roku 2005

Pocta pre prešovských volejbalistov: Ocenenia za výkony si odniesli hráč, tréner aj celý kolektív!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM