Správy

Tatran Prešov nemá konkurenciu: Hádzanári rivalov z Košíc zmietol 40 gólmi, FOTO

Zelenobieli už myslia na utorok, keď ich čaká duel v Európskej lige. Proti Košičanom si tak aspoň schuti zatrénovali a nadelili im poriadny debakel.

Ilustračný obrázok k článku Tatran Prešov nemá konkurenciu: Hádzanári rivalov z Košíc zmietol 40 gólmi, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Hádzanári Tatrana Prešov aj naďalej pokračujú v najvyššej domácej súťaži bez zaváhania. V zápase 10. kola extraligy si poradili na domácej palubovke s tímom Košice Crows výsledkom 40:23 (19:9). Prešov Dnes 24 o tom informoval hádzanársky klub Tatrana.

V derby držali opraty zápasu od začiatku pevne v rukách, keď už v prvom polčase si vypracovali pohodlný desaťgólový náskok. Ten v druhom polčase navýšili na konečných 17 gólov. Najlepším strelcom zelenobielych bol Tomáš Fech s 9 gólmi. Zelenobieli vedú tabuľku NHE s plným počtom 20 bodov a štvorbodovým náskokom pred druhým košickým klubom HK.

Tatran Prešov – Košice Crows 40:23 (19:9)

  • Najviac gólov: Fech 9/1, Kasatkin 5, Pacheco, Linhares po 4 – Krok 7, Pecha 5/2, Šiška 4.
  • vylúčení: 1:4,
  • 7 m hody: 4/3 – 2/2,
  • 204 divákov

Ponúkame aj ďalšie aktuality zo Slovenska:

Hlasy po zápase

Tomáš Fech, krídelník Tatrana: „Hrali sme po dlhšej pauze. V prvom rade sme sa chceli do toho dostať, keďže v utorok nás čaká ťažký zápas v Európskej lige. Myslím si, že boli tam nejaké chyby. Ale dôležité bolo, že sme si na začiatku urobili náskok. Dobre sme bránili, premieňali rýchle protiútoky a potom sa nám hralo ľahšie.“

Tilen Leben, brankár Tatrana: „Tento zápas nám slúžil najmä ako príprava na utorkový duel Európskej ligy, ktorý je pre nás veľmi dôležitý. Hrali trochu nervózne. Musíme vylepšiť naše rýchle protiútoky, aby sme zaznamenávali ľahké góly. Skúšali sme aj nejaké nové pozície chlapcov, no robili sme aj nejaké chyby v obrane, ktoré musíme zlepšiť, pretože v najbližšom zápase bude dôležitá každá lopta.“

Viac záberov nájdete v priloženej fotolgalérii.

Objektívom: Debakel Prešovčanov pre Košice, nastrieľali im štyridsiatku
7
Galéria
Zdroj: TASR/Milan Kapusta
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM