Ľubomír Hudačko Kultúra

Šváby v akcii sú v Prešove už stálicou: Takto prebiehal ich 6. ročník, FOTO

Sídliskový festival športu a umenia opäť prilákal množstvo zvedavcov, súťažiachtivých nadšencov a priniesol dobrú zábavu. Presvedčte sa sami vo fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Šváby v akcii sú v Prešove už stálicou: Takto prebiehal ich 6. ročník, FOTO
19
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin

V tomto roku pribudla novinka v podobe šípkového turnaja či streetdance battlu. Konali sa športové turnaje od futbalu cez volejbal po florbal a k dispozícii boli aj atrakcie, chill out zóna a súťaže pre deti. Tie navštívili areál pri ZŠ Važecká v hojnom počte, veď podujatie sa už 6. ročníkom právom zaradilo medzi stálice známych akcií v Prešove.

Šváby v akcii pritom organizuje skupina dobrovoľníkov, ktorí tomu venovali svoj voľný čas a energiu. No stálo to za to. „Chodím sa sem pozrieť každý rok, je to príjemná udalosť. Keď tu bol prvý ročník, syn sa práve narodil a teraz už má 6 rokov. Držím organizátorom palce, aby šírili túto myšlienku aj ďalšie roky,“ prezradila nám svoje dojmy Martina z Prešova. V podobnom duchu to videl aj Štefan, ktorý takisto svoju ratolesť zapojil do súťaže.

„Zdá sa mi to nedávno, keď som tu bol na 4. ročníku. Čudujem sa, ako to rýchlo zbehlo a konal sa už ďalší a ďalší. Tie vystúpenia kapiel sú dobrým spestrením, takže to celé hodnotím pozitívne,“ povedal. A ako to na akcii vlastne vyzeralo si pozrite v parádnej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Prešova a okolia.

Foto: Zuzana Balenčin

Sídliskový festival v Prešove: Sledujte Šváby v akcii v OBRAZOCH
19
Galéria
Zdroj: Zuzana Balenčin
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM