Ľubomír Hudačko Šport

Súťažiť môže každý cyklista: Na velodróme sa bude konať Prešovský kilometer

Organizátori z ŠK Velodróm Prešov dávajú možnosť zasúťažiť si na prešovskom velodróme cyklistom každého veku. Vítané sú deti MŠ, žiaci ZŠ či dospelí.

Ilustračný obrázok k článku Súťažiť môže každý cyklista: Na velodróme sa bude konať Prešovský kilometer
Zdroj: TASR

Jubilejný 5. ročník cyklistických pretekov Prešovský kilometer sa blíži. Súťažiť môže každý cyklista, ale aj tí čo majú odrážadlá, kolobežky či trojkolky.

Preteky na cyklistickom štadióne sa uskutočnia v sobotu 7. októbra od 11.00. Prezentácia je už od 8:30. Športový klub Velodróm zároveň vyhlasuje súťaž o pohár predsedu športového klubu pre MŠ a ZŠ za najväčší počet štartujúcich. Prezentácia bude na cyklistickom štadióne od 8:30 do 10:30 na Športovej ulici 4.

Pretekať sa bude na nájazdovom chodníku a betónovom ovále podľa schopností pretekárov. Každému účastníkovi sa meria čas. Pretekať sa bude formou stíhacej jazdy (dvojica proti sebe).

Vyhodnotenie bude prebiehať priebežne, každý bude ocenený účastníckym diplomom s dosiahnutým časom a prví traja v každej kategórii získajú medailu. Pre všetkých účastníkov podujatia je povinná prilba. Pri jazdení na velodróme je nutné dodržiavať pokyny organizátorov a rozhodcov. Každý účastník štartuje na vlastnú zodpovednosť, za maloletých účastníkov je zodpovedný zákonný zástupca.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Prešova a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM