Monika Földešiová Tlačové správy

SÚŤAŽ: Vyzdobte si stromček na Prešov 24 a vyhrajte darček!

Naša sieť regionálnych portálov Global 24 prichádza opäť po roku s vianočnou súťažou. Tentokrát budete zdobiť svoj vlastný vianočný stromček. A čo je najlepšie, každý stromček sa dostane do žrebovania o atraktívne ceny. Prečítajte si, čo môžete vyhrať.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Vyzdobte si stromček na Prešov 24 a vyhrajte darček!
Zdroj: Dnes24.sk

Vianoce sa začali už aj na našom portáli! Prinášame vám ďalšiu možnosť, kedy sa môžete prostredníctvom nás zapojiť do súťaže.

Na našom facebookovom profile sme spustili aplikáciu Ozdob si svoj stromček. KLIKNITE TU Na to, aby ste sa mohli do nej dostať, musíte náš portál označiť ako „Páči sa mi to“ (ak ste tak ešte neurobili).

Na poličkách sa nachádza množstvo ozdôb, presunutím ozdôb na stromček si ho vyzdobíte podľa svojich predstáv. Ozdoby môžete aj vymazať – presunutím ozdoby do koša. Kliknutím na „Vyber si darček“ sa dostanú do druhého kroku. Objaví sa vám už ozdobený stromček, kliknutím na ľubovoľnú ozdobu na stromčeku si vyžrebujete niektorý z darčekov.

Ak chcete v jeden deň súťažiť o viac cien, musíte pozvať svojich priateľov. Za každého priateľa, ktorý sa zapojí do súťaže, získate možnosť vyžrebovať si ďalšiu cenu. Denne môžete skúsiť žrebovať maximálne 3-krát.

Čím viacej priateľov do našej hry pozvete, tým viac hodnotnejšie dary sa vám môžu dostať pod stromček ;) Po kliknutí na okno „O súťaži“ sa dozviete, o aké konkrétne ceny hráte a koľko priateľov je potrebných pozvať k ich potenciálnej výhre. Žrebujeme 23.12.2013.

Čo môžete vyhrať?

Vďaka našim partnerom sme mohli vytvoriť pestrú ponuku darčekov pod stromček. Medzi nimi sú rôzne poukážky na nákup biokozmetiky, kvalitných topánok, alebo skipassy, balíky kníh či adrenalínovú simuláciu voľného pádu. Tou najhodnotnejšou cenou je samozrejme víkendový pobyt v 4* hoteli :)

Naši partneri:

Generálny partner súťaže: kozmetika Etani; Superfly Tatralandia, MackoUško.sk
Hlavný partner súťaže: Park Snow Donovaly, Aquacity Poprad
Partner súťaže: vydavateľstvo Ikar; Komfort nábytok, Svet topánok – Olivia shoes

Štatút súťaže si môžete prečítať TU
Aplikácia Ozdob si svoj stromček – KLIKNITE TU

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM