Ľubomír Hudačko Rôzne

SÚŤAŽ: Vyhrajte knihu od Prešovčanky Ivany Ondriovej Chlapi na zbláznenie!

Spisovateľka z Prešova Ivana Ondriová vydala svoj už piaty počin. Chlapi na zbláznenie je príbeh o nebezpečnej láske. Práve tento titul môžete vyhrať v našej súťaži, žrebujeme troch výhercov! Súťažná otázka sa nachádza v článku.

Ilustračný obrázok k článku SÚŤAŽ: Vyhrajte knihu od Prešovčanky Ivany Ondriovej Chlapi na zbláznenie!
Zdroj: Dnes24.sk

Z tváre jej neschádza úsmev, od rána do večera je v „normálnej“ práci, napriek tomu pri starostlivosti o dcérku, manžela a nový dom si večer stíha sadnúť k počítaču a vytvárať príbehy, ktoré ženy milujú!

Autorka napísala romancu o šialene nebezpečnej láske dvoch bratov k tej istej žene: „Kristína si žije spokojný a zamilovaný život so svojím drahým Leom Weberom v jednej domácnosti. Všetko sa zdá byť dokonalé a ich láska neotrasiteľná – no iba do okamihu, kým sa z Zürichu po 8 rokov nevracia na Slovensko stratená ovca rodiny Weberovcov, Leov brat Marek,“ hovorí spisovateľka. Vraj sa bude ženiť, vraj sa plánuje usadiť v Prešove so svojou Miou.

„Skutočnosť je však celkom iná a Kristína ju odhalí. Marek ju ale začína zvádzať a ona mu nemôže a napokon ani nechce odolať,“ dodáva záhadne Ondriová. Prešovčanka s horúcou krvou a nekonečnou energiou sa asi fakt nezaprie. Ivana Ondriová napísala pre nás čitateľov novú knižku Chlapi na zbláznenie a vy ju môžete vyhrať. Stačí odpovedať správne na otázku:

Koľko kníh vydala doposiaľ Ivana Ondriová? Správne odpovede posielajte na hudacko@global24.sk, odmeníme troch z vás. Veľa šťastia!

Foto: archív io

Ivana Ondriová je 32-ročná Prešovčanka, pochádzajúca zo Stropkova, vyštudovaná novinárka, ktorá na rodičovskej dovolenke s dcérkou Ninou v sebe objavila vášeň v písaní. Práve v tom čase skúsila napísať svoj prvý príbeh o láske, starostiach a hľadaní šťastia. Zlom nastal v januári 2012, keď jej vyšla prvotina Detský plač v podkroví a v Česku román Nevinné šílenství. Od roku 2013 pôsobí vo vydavateľstve Motýľ, kde jej po románoch Mladý, sexi a iba môj a Milovanie po mexicky vychádza novinka Chlapi na zbláznenie, ktorý je jej už v poradí piatym titulom. Román Milovanie po mexicky tejto obľúbenej spisovateľky sa na jeseň dočká aj svojej českej verzie.

Ivana Ondriová
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM